Grabcia123
Fanka BB :)
U mnie 2-ga ciąża i właśnie czuje takie lekkie pukniecie po lewej stronie ale wieczórami jak leżę na plecachNo to ja mam cos podobnego i wtedy takie pukniecie. Nie zawsze to czuje. Najlepiej jak leze na plecach.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie 2-ga ciąża i właśnie czuje takie lekkie pukniecie po lewej stronie ale wieczórami jak leżę na plecachNo to ja mam cos podobnego i wtedy takie pukniecie. Nie zawsze to czuje. Najlepiej jak leze na plecach.
No mój maximus też prawie jak synekFajne te klockico prawda jeszcze ja jestem nie jestem na etapie 4 latka a moj synek to krolik doświadczalny w rodzinie bo pierwszy chlopak. Moi rodzice maja jjz troche wnuczek a teraz Ignasia rozpieszczaja jak nigdy wcześniej zadnej dziewczyny. Nie wiem dlaczego
mieli nie dawac prezentu na Mikołaja to wczoraj zadzwinili, ze jednak mikolaj byl i Ignas dostal ogromny woz strazacki i narzedzia. Super
slodkie takie psinki. Chcialabym psa, ale wiem, ze orzy naszym trybke zycia by sie biedny meczyl. Bubuś mówię na synka
Bubuś, Bubek, Bubczysław
Haha niezly artysta! To trzymam kciuki zeby z praca sie udaloWitajcie dziewczyny, wpadam się "pochwalić" jakiego zdolnego mam synka. Na sekundę z pokoju wyszłam do kuchni a w tym czasie mój pierworodny wlazl na klatkę świnek morskich i co gorsza wpadł przez górne otwarcie do środka... Słyszę płacz, lecę na złamanie karku a ten leży cały w bobkach i trocinach. Poprostu szok.
Mąż był dziś na rozmowie o pracę i możliwe że ją dostanie, mają dać znać koło 15.
Wczoraj dzwoniłam też się umówić na połówkowe i mam już 14 styczniaszok że wtedy już będzie połowa
![]()
Kurczę ale akrobata mały .... trzymam kciuki napewno dostanie te prace .....Witajcie dziewczyny, wpadam się "pochwalić" jakiego zdolnego mam synka. Na sekundę z pokoju wyszłam do kuchni a w tym czasie mój pierworodny wlazl na klatkę świnek morskich i co gorsza wpadł przez górne otwarcie do środka... Słyszę płacz, lecę na złamanie karku a ten leży cały w bobkach i trocinach. Poprostu szok.
Mąż był dziś na rozmowie o pracę i możliwe że ją dostanie, mają dać znać koło 15.
Wczoraj dzwoniłam też się umówić na połówkowe i mam już 14 styczniaszok że wtedy już będzie połowa
![]()
no to trzymam mega kciuki za meza!!!! a synek niezły aparatWitajcie dziewczyny, wpadam się "pochwalić" jakiego zdolnego mam synka. Na sekundę z pokoju wyszłam do kuchni a w tym czasie mój pierworodny wlazl na klatkę świnek morskich i co gorsza wpadł przez górne otwarcie do środka... Słyszę płacz, lecę na złamanie karku a ten leży cały w bobkach i trocinach. Poprostu szok.
![]()
Ja mam według usg już 15+3 i też nie czuje a w poprzedniej czułam od 16 tygodnia właśnieJak was czytam o tych ruchach to zazdroszcze... u mnie 15tc ale jeszcze nic nie czuje mimo ze to moja kolejna ciąża..[emoji52]
Świnki przeżyły szok ale przetrwały, dobrze że im na głowę nie spadłno to trzymam mega kciuki za meza!!!! a synek niezły aparatświnka/świnki przeżyły?
nooo jak to brzmi heheh polowa ciąży
![]()
Ja tego tez jeszcze nie biore na tyle serio zeby lekarz mial mi to w ksiazeczke ciazy wpisac. Dopiero jak regularnie bede czuc to powiem. O ile ppjde do lekarza [emoji23] coraz gorsze mam przeczucia, ze juz lekarza nie znajde a do swojego sie nigdy nie dostaneJak was czytam o tych ruchach to zazdroszcze... u mnie 15tc ale jeszcze nic nie czuje mimo ze to moja kolejna ciąża..[emoji52]