Pianistka1991
Fanka BB :)
Hahaha, ale Artysta mały [emoji23] ja mam łożysko na tylnej ścianie więc może dlatego coś czuję (??).. nie znam się na tymŚwinki przeżyły szok ale przetrwały, dobrze że im na głowę nie spadł![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha, ale Artysta mały [emoji23] ja mam łożysko na tylnej ścianie więc może dlatego coś czuję (??).. nie znam się na tymŚwinki przeżyły szok ale przetrwały, dobrze że im na głowę nie spadł![]()
No wlasnie teraz nie pamietam czy ginka mowila gdzie lozysko [emoji848]Ja mam według usg już 15+3 i też nie czuje a w poprzedniej czułam od 16 tygodnia właśniemam łożysko na przedniej ścianie tym razem i pewnie później poczuje
![]()
W poprzedniej miałam na tylnej i koło 16 tygodnia już czułam, teraz mam podobny czas i nicHahaha, ale Artysta mały [emoji23] ja mam łożysko na tylnej ścianie więc może dlatego coś czuję (??).. nie znam się na tym)
Dokładnie [emoji6]Hahaha, ale Artysta mały [emoji23] ja mam łożysko na tylnej ścianie więc może dlatego coś czuję (??).. nie znam się na tym)
Moja córka używa zabawkowego laptopa jako wagi.Ja sie zastanawiam co z @Madelaine701 ? [emoji848]
Mam postęp jesli chodzi o prezent dla mlodego [emoji106] chyba kupimy te klocki
Link do: Gearphun Koła zębate i łańcuchy 200 el. - Klocki konstrukcyjne
I laptop edukacyjny dwujezyczny o taki
Link do: Smily Play Laptop Dwujęzyczny Podświetlany (8030) - Ceny i opinie - Ceneo.pl
[emoji14]
No i tz wyslalam do empiku po książkę dla jego mamy a ten mi dzwoni i mowi ze jakas promka jest na jeszcze dwie książki i pyta czy wziąć [emoji85] no co innego moglam powiedzieć [emoji85] "jeszcze sie pytasz ? Bierz !"[emoji85]
Haha niezle [emoji87]Moja córka używa zabawkowego laptopa jako wagi.
Kładzie na podłogę, staje na nim i sprawdza ile urosła xD