Nati88
Fanka BB :)
Mi biorą pod uwagę usg bo dziecko szybko rośnie wczoraj juz dzić miał 8.6 cm A mamy 13+4Dziewczyny, powiedzcie czy teraz bierzecie pod uwagę tc wg OM czy wg USG? Nie wiem czy nie przestawić sobie apki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi biorą pod uwagę usg bo dziecko szybko rośnie wczoraj juz dzić miał 8.6 cm A mamy 13+4Dziewczyny, powiedzcie czy teraz bierzecie pod uwagę tc wg OM czy wg USG? Nie wiem czy nie przestawić sobie apki![]()
Cudowne! Marzyłam kiedyś o śwince skinny. Wygląda jak mały hipopotamZobacz załącznik 923061
My mamy trzy prosiaki [emoji7] ruda daje się młodej tylko dotknąć, skinny jest nowicjuszem w stadzie a Tolka biało czarna jedyna jak się ja pusci po domu to chodzi za mną krok w krok![]()
jesli chodzi o bol to tylko przy dluzszym chodzeniu...
ale kochana jest mimo wszystko, choc zastanawiam sir jak bd reagowac na male bobo...Ja mam na wydruku z prenatalnych bo tak ogólnie też nikt nic nie mówiłNp właśnie tak czytam ze macie łożysko z przodu, a u mnie lekarz nic o tym nie mówił i na opisie usg połówkowego tez nic nie napisalijuż zgłupiałam jak jest za zwyczaj. Może dlatego mi tego nie napisali ze mam standardowo [emoji23]
Super że u Ciebie wszystko w porządku, plamienia są bardzo stresujące.Witam się po przerwie dziewczyny![]()
Musiałam odpocząć od forum i ciągłego skupiania się na ciąży, bo dwa tygodnie bóli i plamień trochę mi dały w kość i miałam okropny humor.
Już wszystko się uspokoilo, drugi trymestr mi służy![]()
22go idę na usg podejrzeć bobo i mam nadzieję poznać płeć a 16.01. mam połówkowe. Rany, szybko to leci!
Te świnki skinny są takie słodziutkieZobacz załącznik 923061
My mamy trzy prosiaki [emoji7] ruda daje się młodej tylko dotknąć, skinny jest nowicjuszem w stadzie a Tolka biało czarna jedyna jak się ja pusci po domu to chodzi za mną krok w krok![]()
JaaaZobacz załącznik 923061
Mi tez sie już nie dopinajaJenyy spodnie mi się nie dopinają [emoji21]Zobacz załącznik 923066