Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja podczas pierwszych badań miałam 5, później 7. PH często zależy od diety. Wydaje mi się, że najważniejsze aby nie było bakterii w moczu.. Ty masz pH niewiele powyżej normy.Hej dziewczyny. Pomóżcie, zanim lekarz mi odpisze. Mówił mi ostatnio że po luteinie mam infekcję i brałam sobie hydrovag i lactovaginal. Nie umiem interpretować moczu ale chyba paskudne wyniki mam. Co znaczy ph powyżej normy? Norma do 8 a ja mam 8.5.
Mam leukocyty. W moczu ślad a w osadzie 11-20. Ale żadne normy nie są podane. Ostatnio w osadzie miałam 1-2.Ja podczas pierwszych badań miałam 5, później 7. PH często zależy od diety. Wydaje mi się, że najważniejsze aby nie było bakterii w moczu.. Ty masz pH niewiele powyżej normy.
Norma jest do 10, a w starszym wieku nawet do 20. Twój wynik to nie jest dużo przy infekcji. A bakterie?Mam leukocyty. W moczu ślad a w osadzie 11-20. Ale żadne normy nie są podane. Ostatnio w osadzie miałam 1-2.
Dziewczynyjestem w 15 tyg i wyskoczyła mi opryszczka wargowa
((( ginekolog każe brać cztery razy heviran po 200mg.
Tak się martwię o dziecko
Mogą być wady rozwojowe a nawet urodzenie martwego dziecka-wujek Google.
Czy wiecie coś może?
A bakterie w moczu masz? Ja ostatnio mialam ph 8 i ginekolog powiedzial mi zeby sprobowac troche "zakwasić mocz" pić soki z żurawiny, pomidorowe, wode z cytryną i za 2 tygodnie znowu zbadać. Wysokie ph sprzyja rozwojowi bakterii w moczu.Hej dziewczyny. Pomóżcie, zanim lekarz mi odpisze. Mówił mi ostatnio że po luteinie mam infekcję i brałam sobie hydrovag i lactovaginal. Nie umiem interpretować moczu ale chyba paskudne wyniki mam. Co znaczy ph powyżej normy? Norma do 8 a ja mam 8.5.
Wyśle tutaj wyniki, może mi coś podpowiecie, bo ja kompletnie moczu nie ogarniam.Norma jest do 10, a w starszym wieku nawet do 20. Twój wynik to nie jest dużo przy infekcji. A bakterie?
Jestem pewna, że to prawda! Siostra męża nas ostrzegała przed tym imieniem, bo twierdziła właśnie, że jej koleżanka ma córkę Julkę i jest z niej niezły ancymonW razie czego to teraz szukam imienia dla kogoś leniwego, kto lubi spać i odpoczywać
Nie martw się. Ja też mam opryszczkę, biorę Heviran 2x400 mg. W poprzedniej ciąży też miałam i jak w odpowiedzi powyżej z dzieckiem jest wszystko ok
Opryszczka jest niebezpieczna tylko gdy w ciąży dopada nas po raz pierwszy.U mnie to samo. Najgorszy cukier rano :/
Jakie macie glukometry dziewczyny? Bo jak się okazuje glukometr też tu ma ogromne znaczenie.
Co do zaparć to mam tak samo [emoji53]
Wygląda to na jakiś zaczątek infekcji. Miałam podobne wyniki (bakterie dość liczne) ale jak powtórzyłam badanie (w międzyczasie piłam dużo soku z żurawiny) to już wszystko było dobrze. Nie wiem czy to kwestia pobrania próbki, czy zwalczenia infekcji. Dopytaj lekarza, ale nie martw się na zapas, to nie są jakieś bardzo złe wynikiWyśle tutaj wyniki, może mi coś podpowiecie, bo ja kompletnie moczu nie ogarniam. Zobacz załącznik 923228