Agatki
Fanka BB :)
Niby za miesiąc ale pewnie pójdę za dwa tygodnie bo chce z wynikami z krwi iść, dziś 6+2A który to tc? Piękny widok [emoji7] kiedy masz następną wizytę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby za miesiąc ale pewnie pójdę za dwa tygodnie bo chce z wynikami z krwi iść, dziś 6+2A który to tc? Piękny widok [emoji7] kiedy masz następną wizytę?
Niby za miesiąc ale pewnie pójdę za dwa tygodnie bo chce z wynikami z krwi iść, dziś 6+2
Fajnie masz[emoji14] bo slyszalas juz serduszko i ze masz skierowanie [emoji4]Moja lekarka zawsze daje skierowanie bez wskazań, z tym serduszkiem też byłam zdziwiona ale skoro lekarka nie widziała problemu to widocznie jest ok. Ja jestem szczęśliwa że w ogole jest serce już
![]()
Super, cieszę się, że wszystko ok! U mnie w dzień wizyty bedzie dokładnie początek 8 tygodnia więc też liczę na serduszkoJestem po wizyciekropka była, ma 4 mm zarodek, serduszko biło już powolutku bo to początek, chwilę słuchałam
termin nadal na 1 czerwca i mam skierowanie na prenatalne nawet
Zobacz załącznik 905614
Super, że już serduszko bije. To ja jeszcze muszę z dwa tygodnie poczekać. Jutro jadę z rana na betę i progesteron to się coś więcej rozjaśni.Niby za miesiąc ale pewnie pójdę za dwa tygodnie bo chce z wynikami z krwi iść, dziś 6+2
Fajnie masz[emoji14] bo slyszalas juz serduszko i ze masz skierowanie [emoji4]
Spokojnie jak to bedzie początek 8tc czyli 7+0 to już na pewno bedzie serduszko [emoji4]Super, cieszę się, że wszystko ok! U mnie w dzień wizyty bedzie dokładnie początek 8 tygodnia więc też liczę na serduszko![]()
![]()
Bardzo Ci gratuluję i cieszę się razem z Tobą. Rosnijcie zdrowoJestem po wizyciekropka była, ma 4 mm zarodek, serduszko biło już powolutku bo to początek, chwilę słuchałam
Zobacz załącznik 905614
Super, cieszę się, że wszystko ok! U mnie w dzień wizyty bedzie dokładnie początek 8 tygodnia więc też liczę na serduszko![]()
![]()
Jestem po wizyciekropka była, ma 4 mm zarodek, serduszko biło już powolutku bo to początek, chwilę słuchałam
Zobacz załącznik 905614