agut90
Fanka BB :)
Jest okDziewczyny wszystko dobrze jest .... dzieciaszek 6,5 cm przyziernosc 1,8 później dam fotkę .... czy przyziernosc jest ok? 12+3?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest okDziewczyny wszystko dobrze jest .... dzieciaszek 6,5 cm przyziernosc 1,8 później dam fotkę .... czy przyziernosc jest ok? 12+3?
Tu chyba widać ten wyrostek i wydaje mi się że to chłopakPoznajcie moja dzidzie[emoji7][emoji7][emoji7] mam wrażenie ze to chłopiec nie wiem czemuZobacz załącznik 923676
Tak, wyrostek jest skierowany do góry więc faktycznie raczej chłopczyk!!Poznajcie moja dzidzie[emoji7][emoji7][emoji7] mam wrażenie ze to chłopiec nie wiem czemuZobacz załącznik 923676
Byłaś umówiona i Cię nie przyjęła?! Co to za praktyki?Właśnie mnie Pani Doktor nie przyjeła bo czasu nie ma. Ryczeć mi sie chce [emoji24] chyba odczekam na wyniki i umowie sie prywatnie
Powiedz mi gdzie tu tu cokolwiek rozrozniasz ? [emoji16] ja to chyba jestem slepa i nic nie widze na tych wszystkich zdjeciach usg [emoji16]Tak, wyrostek jest skierowany do góry więc faktycznie raczej chłopczyk!!) śliczny!
![]()
No to mialam to samo z moim doktorkiem w szpitaluWłaśnie mnie Pani Doktor nie przyjeła bo czasu nie ma. Ryczeć mi sie chce [emoji24] chyba odczekam na wyniki i umowie sie prywatnie
Ja tez momentami widze tylko jakies czarne zamazyPowiedz mi gdzie tu tu cokolwiek rozrozniasz ? [emoji16] ja to chyba jestem slepa i nic nie widze na tych wszystkich zdjeciach usg [emoji16]
No jest taka kreska biała na wysokości kręgosłupa i później druga wyżej - w miejscu narządów płciowych- ta druga jest skierowana do góry co wskazuje na chłopcaPowiedz mi gdzie tu tu cokolwiek rozrozniasz ? [emoji16] ja to chyba jestem slepa i nic nie widze na tych wszystkich zdjeciach usg [emoji16]