Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki. Zapisałam :-)Paulina Świst obecniedzisiaj jade do przyjaciółki na wymiane książek to bede miala Mroza
![]()
Będę pytać Ciebie jeszcze o autorke ktora poleciałas ale juz chyba w styczniuDzięki. Zapisałam :-)
Chętnie służę pomocą :-)Będę pytać Ciebie jeszcze o autorke ktora poleciałas ale juz chyba w styczniumaz mi powiedział, ze juz chyba wystarczająco duzo wydalam na książki w tym miesiącu
No i teraz pożyczam od przyjaciółki
Właśnie wpadłam na to, ze przecież sa biblioteki. Nie wiem jak zaopatrzone ale musze się przejść. No u mnie kupowanie jest jeszcze na tyle ok, ze zawsze boje sie ze synek dorwie i mi podrzeChętnie służę pomocą :-)
A nie chcesz pożyczać w bibliotece? Ja zbankrutowalabym kupując książki. Poza tym dochodzą do tego kwestie ekologiczne ;-) Pożyczanie w biblio jest dobre dla portfela i przyrody ;-)
Na pewno wszystko będzie dobrze. Nie miałaś w rodzinie przypadków choroby prawda? No i jesteś mloda.Mam podwyższone ryzyko zespołu Downa, z wieku wychodzi 1:1200, a mi wyszło 1:900. Niby niskie ale pani doktor poleciła aminopunkcję. Nie wiem co mam robić, bardzo się boję i próbuje skontaktowac z moim ginekologiem żeby mi doradził. Na amino jestem umówiona 18.12...
Jestes pewna tej amnio ? Nie boisz sie ?Mam podwyższone ryzyko zespołu Downa, z wieku wychodzi 1:1200, a mi wyszło 1:900. Niby niskie ale pani doktor poleciła aminopunkcję. Nie wiem co mam robić, bardzo się boję i próbuje skontaktowac z moim ginekologiem żeby mi doradził. Na amino jestem umówiona 18.12...