Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana nie myśl o tym [emoji6] lekarz ci to zinterpretuje [emoji6] sama nic nie wymyslisz [emoji6] a tylko sie zestresujesz i naczytasz niewiadomo czego [emoji6]To moje wyniki nawet nie w przeliczeniu na te Mom są wyższe od Twoich i to dużo. Ciekawe jak to się ma do usg skoro na usg wszystko było idealnie to jakie są szanse że pappa wyjdzie źle?
To prawda na robiłam jak miałam 28 latTrzymam kciuki!
Ja bez praa jazdy to jak bez ręki - zaraz po skończeniu 18 roku życia zrobiłamnigdy nie jest za pozno także polecam, może nie konkretnie teraz ale za jakiś rok na przykład
![]()
Wszystko jest ok:*Dziewczyny wszystko dobrze jest .... dzieciaszek 6,5 cm przyziernosc 1,8 później dam fotkę .... czy przyziernosc jest ok? 12+3?
Ryzyko nie jest duże...myślisz o tej amnio??Mam podwyższone ryzyko zespołu Downa, z wieku wychodzi 1:1200, a mi wyszło 1:900. Niby niskie ale pani doktor poleciła aminopunkcję. Nie wiem co mam robić, bardzo się boję i próbuje skontaktowac z moim ginekologiem żeby mi doradził. Na amino jestem umówiona 18.12...
Właśnie mam to samo, dzisiaj się zaczęło a wizytę u położnej mam w przyszłym tygodniu. Zastanawiam się czy lactovaginal w globulkach pomoze.Hej kobietki!
Ratunku, od rana męczy mnie uporczywe uczucie swędzenia w okolicach intymnych... Obawiam się że to nie zwykle zapalenie pęcherza bo nie mam typowych objawów a kilkukrotnie już przechodził je więc wiem jak to wygląda. Póki co tylko świąd mi doskwiera, brak upławów, bólu brzucha czy czegokolwiek. Jakiś domowy sposób zanim udam się do lekarza? [emoji24]
Na razie chciałam też zadziałać sama czymś łagodnym bo wizytę mam w przyszłym tygodniu u ginekologa, nie chciałam już mieszać i zmieniać daty...Właśnie mam to samo, dzisiaj się zaczęło a wizytę u położnej mam w przyszłym tygodniu. Zastanawiam się czy lactovaginal w globulkach pomoze.
Witam wszystkie przyszłe mamyOd jakiegoś czasu głównie sobie Was podczytuje, teraz postanowiłam się odezwac
Mam na imię Paulina i termin na 30 czerwca. Obecnie według usg mam 11t4d, i termin przesuwa się na 27 czerwca Dokładniej pewnie dowiem się w sobotę, kiedy będę mieć usg prenatalne
![]()
Mam podwyższone ryzyko zespołu Downa, z wieku wychodzi 1:1200, a mi wyszło 1:900. Niby niskie ale pani doktor poleciła aminopunkcję. Nie wiem co mam robić, bardzo się boję i próbuje skontaktowac z moim ginekologiem żeby mi doradził. Na amino jestem umówiona 18.12...