3 lata i 2 m-ce dokładnieDla mnie to nie do pomyślenia...tak jak na tym jarmarku, przeciez tam cale rodziny z dziecmi tez przychodzą i te dzieci maja patrzec na to.. ci ktorzy to tam wystawiają powini sie wstydzić.
A ile ma twoja corka ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
3 lata i 2 m-ce dokładnieDla mnie to nie do pomyślenia...tak jak na tym jarmarku, przeciez tam cale rodziny z dziecmi tez przychodzą i te dzieci maja patrzec na to.. ci ktorzy to tam wystawiają powini sie wstydzić.
A ile ma twoja corka ?
Moze twoja mala przechodzi bunt 3latka ?3 lata i 2 m-ce dokładnie![]()
No coś Ty! Życie składa się z tematów lekkich i tych trudnych.Cześć Dziewczyny. Winowajcą całej tej atmosfery jestem najszybciej ja [emoji17] (dopóki nie poczuję się w lepszym humorze postanowiłam nie udzielać za wiele) Mój optymizm i taka codzienna radość z ciąży uleciały wraz z tym cholernym 1:900 [emoji22]
Liczę na kojące słowo mojego doktorka dzisiaj.
Milego dnia Laseczki!! ;*
Nie wiedziałam, że istnieje też bunt 3latka. Dwulatka już miałaMoze twoja mala przechodzi bunt 3latka ?
Pamietam jaki moj mlody byl nieznosny przez kilka miesięcy [emoji85] jak dobrze ze to mija [emoji85]
Powiem ci ze bunt 3latka bywa gorszy od 2latka [emoji85] przynajmniej moj mlody był w tym czasie jeszcze gorszy [emoji85]Nie wiedziałam, że istnieje też bunt 3latka. Dwulatka już miała![]()
Też mam jutro badania genetyczne i chyba w nocy nie będę spała dzisiaj [emoji21]Dzień dobry Kochane :-*
Ruszam zaraz po śniadaniu na zakupy, a potem lenistwo...moze zapakuje do końca prezenty na Święta ;-) Muszę sobie jakoś zająć czas...jutro usg genetyczne i już za dużo myślę ;-)