• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Witam kochane nie mogę się obudzić dzisiaj pol nocy nie spałam .... miałam jechac na badania krwi dziś ale zapomniałam i już wypiłam kawę .... do 17 stego muszę zrobić pappe a na najgorsze jest to że dowiem się o wynikach na następnej wizycie czyli po nowym roku bo tu jest tak że te badania wysyłają prosto do lekarza.... @ pianistka trzymam kciuki z całych sil proszę daj znać.

Dzień dobry Kochane :-*
Ruszam zaraz po śniadaniu na zakupy, a potem lenistwo...moze zapakuje do końca prezenty na Święta ;-) Muszę sobie jakoś zająć czas...jutro usg genetyczne i już za dużo myślę ;-)

Cześć Dziewczyny. Winowajcą całej tej atmosfery jestem najszybciej ja [emoji17] (dopóki nie poczuję się w lepszym humorze postanowiłam nie udzielać za wiele) Mój optymizm i taka codzienna radość z ciąży uleciały wraz z tym cholernym 1:900 [emoji22]
Liczę na kojące słowo mojego doktorka dzisiaj.

Milego dnia Laseczki!! ;*
No coś Ty! Życie składa się z tematów lekkich i tych trudnych. ;)

Dr na pewno Cię uspokoi, doradzi najpewniejsze badania, a potem już z górki. :)

reklama
Witajcie mamusie [emoji4] Ale u mnie śniega napadalo [emoji3587] Czuć już Magię Świąt [emoji319] Miłego dnia [emoji4]
Dzień dobry Kochane :-*
Ruszam zaraz po śniadaniu na zakupy, a potem lenistwo...moze zapakuje do końca prezenty na Święta ;-) Muszę sobie jakoś zająć czas...jutro usg genetyczne i już za dużo myślę ;-)
Też mam jutro badania genetyczne i chyba w nocy nie będę spała dzisiaj [emoji21]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry