Nati88
Fanka BB :)
Zaszalałaś [emoji6] chyba też sie udam ale jutro na spokojnieMatka wariatka i promocja 2+2 w rossmanie... Zobacz załącznik 923948
Przed chwilą też poczułam ruchy pierwszy raz, zaraz rozpoznałam te uczucie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaszalałaś [emoji6] chyba też sie udam ale jutro na spokojnieMatka wariatka i promocja 2+2 w rossmanie... Zobacz załącznik 923948
no to czekamy do wieczora daj znac koniecznieMam już wyniki awidnosci toxo ale i tak nic z tego nie rozumiem. Idę dzisiaj do ginekologa na 19 z w piątek prywatnie do lekarza chorób tropikalnych i pasożytniczych.
O wlasnie prawie o tym zapomnialam. Musze isc do rossmana dzisiaj!Matka wariatka i promocja 2+2 w rossmanie... Zobacz załącznik 923948
Ja też na nfz,mam super lekarke ale jak trzeba to jadę do niej prywatnie tak jak dziśTylko na NFZ bo mam super lekarkęa jak coś się dzieje to dzwonię do mamy która pracuje w szpitalu i zawsze mogę do nich podejść
![]()
Napisze jak tylko dotrę. Bo mam tam duzo kilometrów do niej do prywatnego gabinetu.no to czekamy do wieczora daj znac koniecznie![]()
Nic złego się nie stało! Zeby można leczyć w ciąży nie martw się.dzien dobry
dziewczyny wczoraj u dentysty byłam, babka mi sciagała plombe amalgamatowa i borowała dwa zęby bo mnie bolaly, dzis czuje bol jak na okres w podbrzuszu i schizujenie wiem czy to od tych zebow i cos poszlo nie tak czy tak odczuwam chorobe bo mnie bola miesnie i kosci jak na grype
![]()
Jeśli powiedziała, że w normie to znaczy że jest ok.Nikt nic nie wie? ;(
Powodzenia i daj znać!Mam już wyniki awidnosci toxo ale i tak nic z tego nie rozumiem. Idę dzisiaj do ginekologa na 19 z w piątek prywatnie do lekarza chorób tropikalnych i pasożytniczych.

sniadanie do lozka :
+ POMELO
Zaszalalas [emoji14][emoji106]Matka wariatka i promocja 2+2 w rossmanie... Zobacz załącznik 923948
Za tydzień miałam sobie kupić laktator w lidlu...i zastanawialam się czy nie wariuje...ale utwierdzasz mnie w przekonaniu, że wszytsko w normieMatka wariatka i promocja 2+2 w rossmanie... Zobacz załącznik 923948