reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
A mi ręczny nie dawał rady i mam elektryczny z lovi
Ja mam dokładnie taki
Screenshot_20181211-165114.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181211-165114.jpeg
    Screenshot_20181211-165114.jpeg
    45,3 KB · Wyświetleń: 471
Mam koleżanke która kupiła jak była w ciąży i była zadowolona teraz może mi odsprzedać. Ja już wkroczyłam w 14tydz więc chyba skuszę się na jej propozycje i zrobię sobie prezent pod choinkę..

Ależ dzisiaj się źle czuje... Najpierw pobolewa mnie brzuch teraz dosłownie brakuje mi tchu.. Nie mam siły chodzić... Nie wiem co zrobić.. Tz do 20 nie ma jestem tylko z małym.. Jechać na IP czy może już nie panikowac I polezec w domu mi

Ja mam detektor i jestem bardzo zadowolona.

Dziewczyny czy którejś z Was wyszły ciała ketonowe w moczu i nie była to cukrzyca? Bo mi właśnie wyszły w moczu i już oczywiście naczytalam się pełno w internecie i spokoju mi to nie daje. Siedzę właśnie w kolejce do mojej lekarz tylko że pewnie ona też mi dużo nie powie tylko zleci następne badanie.

reklama
Dziewczyny czy którejś z Was wyszły ciała ketonowe w moczu i nie była to cukrzyca? Bo mi właśnie wyszły w moczu i już oczywiście naczytalam się pełno w internecie i spokoju mi to nie daje. Siedzę właśnie w kolejce do mojej lekarz tylko że pewnie ona też mi dużo nie powie tylko zleci następne badanie.
Ja mialam ketony w moczu 150. A cukrzycy nie mam wykrytej ;) ginekolog powiedziala ze te ketony pewnie przez wymioty i kiepska diete spowodowana mdlosciami. I zeby sie nimi nie przejmowac :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry