Judyta26
Fanka BB :)
Super!A mi coraz ladniejszy sie ten brzuszek robi [emoji7] juz taka bardzoej kuleczka fajna [emoji7][emoji14]Zobacz załącznik 924813
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super!A mi coraz ladniejszy sie ten brzuszek robi [emoji7] juz taka bardzoej kuleczka fajna [emoji7][emoji14]Zobacz załącznik 924813

Ooo takie lody bym zjadla!@Judyta26 też ciągle coś oglądam na olx. U mojej mamy na strychu są jakies ubranka+koleżanka ma mi wysłać...ale i tak oglądam. Poza tym synek koleżanki jest z końca września więc pewnie krotkich body i rampersow będzie mało.
W poniedziałek powinna dotrzeć moja tzn Gustawa chusta :-) :-) :-)
Mąż kupił mi wczoraj tego termomixa z lidla i dziś szaleje w kuchni. Będzie zupa krem pieczarkowa, spaghetti z wege sosem bolognese, a potem lody z mrożonych bananow i truskawekTeraz to zacznę przybierać na wadze
![]()
Bedzie dobrzeHa ! Zrobilam mini zadyme dzwoniac do pzu [emoji87] ale udalo sie [emoji14] wizyta umowiona na poniedziałek [emoji3]
Tylko ze musze iść do faceta i to mnie przeraża [emoji85]
Szkoda ze tz nie bedzie mogl pojsc ze mna bo nie bedzie z kim mlodego zostawic bo tesciowa w pracy będzie [emoji53] szkoda bo tak chcialam zeby wreszcie i tz zobaczyl jak dzidzia wyglada na usg [emoji7]
Też mam faceta ginekologa i nie zamieniłabym na kobietę czy na w ogóle kogoś innego. Jestem zadowolona z każdej wizyty [emoji6]Bedzie dobrze
Ja tam wole facetów ginekologów delikatniejsi mi sie wydają.
Ja też jestem w szoku ze sama się odstawia[emoji6] dorosleje [emoji23]Mój synek tez tylko przed snem wieczorem i to chwilkę. Myslalam, ze to mniej sprawnie pójdzie w jego przypadku
Ja dla cory duzo kupowałam nowych rzeczy i niektórych żałuję... Zdecydowanie żałuję wózka. Nowy to dla mnie bez sens. Za kasę która wydałam na mój wózek miałabym używany z dużo wyższej półki.No te rzeczy to wiadomo ze nowe [emoji14]
Ale dla mnie ubranka to tylko uzywane albo takie np z pepco bo tam fajnie tanio jest [emoji14]
Na olx czy w lumpkach mozna rowniez znaleźć takie perelki [emoji14]
Ale serio ostatnio czytałam ze dziewczyna kupuje same nowe rzeczy, wszystko totalnie [emoji15][emoji85] ok jak moze sobie na to pozwolic no i tak lubi nie moja sprawa tylko dla mnie osobiscie to nie do pomyslenia [emoji14]
Ja sie ciagle bije z myslami czy rzeczywiście tak bardzo potrzebny mi jest ten nowy wozek [emoji6] uzywanego na miejscu konkretnie takiego jak chce nie dostane wiec tylko nowy i ciagle sie zastanawiam czy nie zrezygnować z tego wymarzonego i kupic inny uzywany [emoji85]
Zreszta ja sie ciesze bo mam tylko wozek i takie rzeczy jak butelki, smoczki do butelek, pampersy, kremy, chusteczki itp do kupienia [emoji14]
Mi się nie udało zdobyć tego termomix z Lidla. Zazdroszczę. Miałam kupować oryginalny ale on ma mała ta miskę w tym z Lidla mi się bardziej podoba. Zazdro bardzo@Judyta26 też ciągle coś oglądam na olx. U mojej mamy na strychu są jakies ubranka+koleżanka ma mi wysłać...ale i tak oglądam. Poza tym synek koleżanki jest z końca września więc pewnie krotkich body i rampersow będzie mało.
W poniedziałek powinna dotrzeć moja tzn Gustawa chusta :-) :-) :-)
Mąż kupił mi wczoraj tego termomixa z lidla i dziś szaleje w kuchni. Będzie zupa krem pieczarkowa, spaghetti z wege sosem bolognese, a potem lody z mrożonych bananow i truskawekTeraz to zacznę przybierać na wadze
![]()
Ja mam podobny, a plec znacie?A mi coraz ladniejszy sie ten brzuszek robi [emoji7] juz taka bardzoej kuleczka fajna [emoji7][emoji14]Zobacz załącznik 924813
Wedlug doktora na prenatalnych byla w 90% dziewczynka [emoji14] moja gin tydzien później tez to potwierdzila [emoji14] zobaczymy czy w poniedziałek pan doktor potwierdzi [emoji14] oby [emoji23]Ja mam podobny, a plec znacie?