Vivienne 1
Fanka BB :)
Nie wiem co im jest ostatnio. Rozmawiałaś z nim o tym?Hejka. U mnie humor nie najlepszy... Wczoraj w pracy zrobiło się nie fajnie a na domiar złego odkryłam że mój tz szuka wrażeń na badoo... Aż płakać mi się chce...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem co im jest ostatnio. Rozmawiałaś z nim o tym?Hejka. U mnie humor nie najlepszy... Wczoraj w pracy zrobiło się nie fajnie a na domiar złego odkryłam że mój tz szuka wrażeń na badoo... Aż płakać mi się chce...
O rany@Kaamilaaa gratuluję udanej wizyty :-)
Kurcze w końcu dzieciątka są już ważone, wyższy level ;-)
Wczoraj po południu położyłam się z powodu silnych i mdłości i oslabienia...o 20 zaczęły mi się takie dreszcze, że zęby mi dzwonily:-\ Bosz...pół wieczoru płakałam. Akurat teraz choroba jak chcę jechac na 2tyg do domu rodzinnego :-\ Chora nie pojadę, a jak nie teraz to w sierpniu najszybciej :-\ Poza tym od końca listopada ciągle ktoś jest chory u nas. Ja już też dziecięcego wirusa przerabialam :-\ Psychicznie jestem w ciemnej d****.
Dobrze, że udało Ci się wyciszyć ;*Cześć laseczki ja dziś dużo lepiej już . Nadal nie gadamy..... jadę dziś do córki do szkoły na wigilię.... miłego dnia
No co za gnojek, wybacz. Rozmawiałaś z nim? Przecież to świństwo :/Hejka. U mnie humor nie najlepszy... Wczoraj w pracy zrobiło się nie fajnie a na domiar złego odkryłam że mój tz szuka wrażeń na badoo... Aż płakać mi się chce...
Masz aplikacje bb ?Hej. Czy wiecie jak na telefonie można zacytować tu kilka wypowiedzi?
Mi się śniło dziś, że mam zepsutą wagę i naiwnie myślałam, że ważę 61, a na nowej 71. Chyba musze jednak się upewnić. [emoji12]