Judyta26
Fanka BB :)
Ale ogólnie tez bywa roznie z terminami to różnych specjalistow. W tym do ginekologa. Ja nie majac pewności czy uda mi sie zapisac na kolejna wizyte musiałam iść prywatnie.To dobrze trafiłaś
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ogólnie tez bywa roznie z terminami to różnych specjalistow. W tym do ginekologa. Ja nie majac pewności czy uda mi sie zapisac na kolejna wizyte musiałam iść prywatnie.To dobrze trafiłaś
Trzymam kciuki! Czekamy na dobre wieściZa godzinę mam wizytę i tak mnie stres zżera, że szok
Udusilabym [emoji23]Wrrrrr zaraz trafi mnie szlag!
Od 1.5h jestem w kolejce do diabetologa, ciężarne miały mieć pierwszeństwo, ale tłum starszych osób twierdzi, że w żadnym wypadku! Siedz i czekaj! I teraz ktokolwiek dochodzi do kolejki to dziad komentuje "no ta to przynajmniej nie jest w ciąży":/
Wiesz co z własnego doświadczenia z poprzednim partnerem wiem, że nie ma niewinnych pogaduszek. Tym bardziej o seksie i tak dalej, niestety mnie poprzedni facet tak właśnie zdradził przez pisanie z jakąś dupa z którą w końcu się umówił. Na szczęście mam teraz super męża, który nie ma takich pomysłów. Współczuję i myślę że czeka was poważna szczera rozmowa.Ja już sama nie wiem co robić i myśleć...
Z jednej strony kocham tego gnoja ale z drugiej to nie są pierwsze jego tego typu wybryki...
Nie mam nic przeciwko koleżankom ale w ciąży zaczynają mnie wyjątkowo drażnić
Za godzinę mam wizytę i tak mnie stres zżera, że szok
Trzymam kciuki bardzo mocno [emoji110][emoji110]Za godzinę mam wizytę i tak mnie stres zżera, że szok
Ja bym nie czekała. Tez takie kolejki byly u diabetologa jak bylam. Ale pielęgniarka wyszla i powiedziala ze najpierw ciezarne.Wrrrrr zaraz trafi mnie szlag!
Od 1.5h jestem w kolejce do diabetologa, ciężarne miały mieć pierwszeństwo, ale tłum starszych osób twierdzi, że w żadnym wypadku! Siedz i czekaj! I teraz ktokolwiek dochodzi do kolejki to dziad komentuje "no ta to przynajmniej nie jest w ciąży":/
Kciuki [emoji110][emoji110]Ja wlasnie czekam pod gabinetem i tez stresik
Hejka. U mnie humor nie najlepszy... Wczoraj w pracy zrobiło się nie fajnie a na domiar złego odkryłam że mój tz szuka wrażeń na badoo... Aż płakać mi się chce...
Nie możesz tak tego zostawić, bo to nie jest fair i na pewno nie jest niewinne. Od tego są zwykli znajomi i koleżanki a nie badoo i tindery. Współczuję bardzo :/Gadałam... Mówi że tylko pisze ale się nie umawia. . Że chce się czasem wygląda ależ ku..a w profilu ma napisane że jest singlem no jak tak można...