Nati88
Fanka BB :)
Oj ja bym o to aferę zrobiła dla mnie nie ma żadnego usprawiedliwieniaGadałam... Mówi że tylko pisze ale się nie umawia. . Że chce się czasem wygląda ależ ku..a w profilu ma napisane że jest singlem no jak tak można...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj ja bym o to aferę zrobiła dla mnie nie ma żadnego usprawiedliwieniaGadałam... Mówi że tylko pisze ale się nie umawia. . Że chce się czasem wygląda ależ ku..a w profilu ma napisane że jest singlem no jak tak można...
Piękne orzechy! Zdrówka dla Ignasia.Pracowity mamy dzisiaj z synkiem dzienprzygotowaliśmy orzechy na choinke i pierniczki. Zostalo nam tylko ozdabianie pierników, ale czekamy na "sprzęt". Teraz zasłużona drzemka tyle, ze biedny tak kaszle az spac nie możeZobacz załącznik 926095
Bardzo smutne.Zrobiłam aferę j teraz ja mam zszargane nerwy brzuch mnie boli siedzę w pracy i nie chce mi się nic... A on się nie zmieni i doskonale o tym wiem... Więc albo muszę to akceptować albo zostanę sama z dwójką dzieci bez pomocy z jakiej kolwiek strony
usuń mu konto z tego serwisu. albo zagraj jego bronią tez sobie tam zaloz i przez przypadek napisz do niego. powiedz ze jestes otwarta na nowe znajomosci. ciekawe jak sie poczuje.....Zrobiłam aferę j teraz ja mam zszargane nerwy brzuch mnie boli siedzę w pracy i nie chce mi się nic... A on się nie zmieni i doskonale o tym wiem... Więc albo muszę to akceptować albo zostanę sama z dwójką dzieci bez pomocy z jakiej kolwiek strony
Trzymam kciukiza wizytę!Bardzo smutne.
Mnie brzuch ciągnie od wczoraj i trochę twardnieje, wiem że to nic złego ale nie lubię tego uczucia.
Jutro wizyta u położnej, ciekawe jak wyniki wszystkie.
Myślę, że dziecko jest jeszcze tak małe i ma dużo miejsca że raz może być lepiej wyczuwalne a raz slabiej. Ja usg mam dopiero w sobotę, jutro tylko położna i wyniki wszystkich badań.Trzymam kciukiza wizytę!
Też cnie lubie tego uczucia! W ogole jak wczesniej czulam dzidzie tak teraz juz wcale. Wiem, ze to nie byl jeszcze czas na ruchy regularne i probuje nie panikowac i grzecznie czekac do wizyty 27.12
Super wiesciJa już po wizycie, wszystko w jak najlepszym porządku, płeć już potwierdzona na 100% I będę miała synka <3.
Na dzień dzisiejszy waży 120 g.
Uwielbiam ten czas po wizycie, jestem taka spokojna.![]()