Agatki
Fanka BB :)
Ja swojego obecnego meza poznałam przez badoo xD więc to jest portal randkowy raczejBadoo to portal randkowy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja swojego obecnego meza poznałam przez badoo xD więc to jest portal randkowy raczejBadoo to portal randkowy?
A co znaczy "jestem w ciąży od 27 września"?Jestem w ciąży od 27 września no to by wychodziło 3 miesiące skończone będą teraz dopiero 27
To dzień zapłodnienia tak doktorek prawil a OM miałam 15 wrześniaA co znaczy "jestem w ciąży od 27 września"?) liczysz datę poczęcia, czy ostatniej miesiączki? W 1 i 2 tygodniu ciąży, tak jak liczą lekarze, kobieta tak naprawdę w tej ciazy jeszcze nie jest, mówiąc w skrócie
![]()
Jestem w ciąży od 27 września no to by wychodziło 3 miesiące skończone będą teraz dopiero 27
Na swoje usprawiedliwienie mam to, że chipsów z rok nie jadłam i raczej nie kupuję. To zachcianka ciążowa.Laysy na kolację... eeekkhm,wzorowo xD zgadamy się na priv po nowym roku jak to świąteczne szaleństwo minie)
U mnie też właściwie nikt nie wie. Teściowa wie, ale udaje przede mną, że nie, hahaha. No i moja mama i siostra. Ale chyba już powinnam w pracy powiedzieć. Wydaje mi się nie fair tak zwlekać.
Nie nie to data zapłodnienia OM 15 .09Ale cz 27.9 to data ostatniej miesiączki? Bo tak to się w tych kalendarzach liczy
Podliczyłem Xî w kalkulatorze jak to wyglada wg OM u Ciebie
Zobacz załącznik 926339
Ja liczę od daty OMTo dzień zapłodnienia tak doktorek prawil a OM miałam 15 września
Zatem jesteś rozgrzeszona !Na swoje usprawiedliwienie mam to, że chipsów z rok nie jadłam i raczej nie kupuję. To zachcianka ciążowa.![]()
No to dla mnie nie ma wytłumaczenia. Facet w związku zapisuje się na portal randkowy jako singiel, żeby sobie pogadać. Pewnie o cudownej partnerce i dzieciach. :/Ja swojego obecnego meza poznałam przez badoo xD więc to jest portal randkowy raczej![]()