Lu_cy
Fanka BB :)
Ja z Dąbrowy Górniczej k. Katowic nie mogę napisać że Śląsk [emoji14][emoji1787]Wlasnie wlasnie natchnełyście mnie na zadanie pytania [emoji6]
Skąd jesteście ??
Ja z Włocławka Kujawsko Pomorskie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja z Dąbrowy Górniczej k. Katowic nie mogę napisać że Śląsk [emoji14][emoji1787]Wlasnie wlasnie natchnełyście mnie na zadanie pytania [emoji6]
Skąd jesteście ??
Ja z Włocławka Kujawsko Pomorskie
Super pomocnikUfff, popakowałam wszystkie prezenty i aż się zmęczyłam [emoji14] odpoczywam przy kawie i chciałam wziąć ciastko z kuchni ale mi córka umyła podłogę i muszę poczekać aż wyschnie![]()
A ja dolnyslaskJa z Dąbrowy Górniczej k. Katowic nie mogę napisać że Śląsk [emoji14][emoji1787]
A skąd ? [emoji14]A ja dolnyslask![]()
70km od WrocławiaA skąd ? [emoji14]
To ja jakos 80-90km do wrocka mialam jak mieszkalam w rodzinnych stronach[emoji14]70km od Wrocławia![]()
OooTo ja jakos 80-90km do wrocka mialam jak mieszkalam w rodzinnych stronach[emoji14]
Jak on tak moze [emoji13] kobiecie w ciazy nie wolno zabraniac [emoji13]Jeju ja jestem taka głodna, jadłam o 9 śniadanie, potem mandarynki i nie doczekam do Wigilii, nie uwierzcie mąż mi zabrania jeść [emoji23] powiedział że najem sie przy kolacji.