Pianistka1991
Fanka BB :)
Moje łożysko jest na tylnej scianie dlatego mam prawo coś tam czuć mimo pierwszej ciążyJa dzis 17+0 trzecia ciaza o ruchow zero łożysko na przedniej ścianie czekam z niecierpliwoscia na ruchy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moje łożysko jest na tylnej scianie dlatego mam prawo coś tam czuć mimo pierwszej ciążyJa dzis 17+0 trzecia ciaza o ruchow zero łożysko na przedniej ścianie czekam z niecierpliwoscia na ruchy
Ja też się zastanawiam co bym zjadla[emoji2957]00:13 a ja zajadam sie sałatką sledziowa z warzywami i jajkiem a do tego łosoś [emoji85] zabijcie mnie[emoji85]
Ja właśnie zjadłam kilogram mandarynek i idę spać. Ciąża spożywcza jak nic w końcu mam brzuch [emoji23]00:13 a ja zajadam sie sałatką sledziowa z warzywami i jajkiem a do tego łosoś [emoji85] zabijcie mnie[emoji85]
Jutro ci powiem [emoji13] tffuu, dzisiaj ale rano[emoji23]Dużo dziewczyny przybralyscie?
Okej dobranoc laseczkiJutro ci powiem [emoji13] tffuu, dzisiaj ale rano[emoji23]
Ja póki co przytyłam około 1,5kg. Licząc od wagi z września/października. Więc chyba nie za dużo, ale w talii jest to bardzo duża różnica bo w większość służbowych ciuchów się nie mieszczę a miałam uszyte na miarę. [emoji6] Brzusio rośnie [emoji6]Dużo dziewczyny przybralyscie?