Vivienne 1
Fanka BB :)
O kurczę to się narobilo . Najważniejsze żeby był zdrowyHaha![]()
Z dzidziutkiem wszystko w porządkuKolejne badania mam za miesiąc, 28.01 to już połówkowe. Z dziewczynki zrobił Nam się drugi chłopiec
)))).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurczę to się narobilo . Najważniejsze żeby był zdrowyHaha![]()
Z dzidziutkiem wszystko w porządkuKolejne badania mam za miesiąc, 28.01 to już połówkowe. Z dziewczynki zrobił Nam się drugi chłopiec
)))).
Jaki fajnyCześć Dwupaczki))
Poniżej mój brzuszek z wczorajszego popołudniaświęta minęły naprawdę w przemiłej atmosferze, było dużo rozmów o dzieciach, także moje tematy [emoji39][emoji39][emoji39] wszyscy pytali o imię, ja z mężem nieśmiało, że jeszcze nie wiemy i może Iga? Od momentu tych sugestii nasze dziecko było tyle razy tak nazwane, że powoli nie widzę innej opcji [emoji38]
Dzisiaj już jesteśmy w domku u siebie - paczka z jedzeniem od jednej mamy, od drugiej mamy i takim to sposobem pełna lodówka. Mąż odsypia "ciężki kaliber" świat ([emoji28]) a ja wsuwam wędzonego jesiotra. Malutkiej chyba "zasmakował" bo czuję coraz to wyraźniejsze ruchy, cudowne uczucie.))
Miłego dnia Dziewczyny! Zobacz załącznik 928417
Ja mam też 3.01 i mam nadzieję, że potwierdzi się córeczka3.01 i nie zamierzam wyjść bez 100 % pewności [emoji6][emoji2]
U mnie dziś 16+4 w poniedziałek zacznę 18 tydzień. Liczę na to że skoro dzidzia tydzień do przodu to lek.gin juz nie będzie miała wątpliwości
Mówiłam to samo od kiedy nie zaczełam śmielej o tej Idze mówić... i wszyscy błyskawicznie to zarejestrowali [emoji39]Jaki fajnyU nas też pierwszy typ to Iga, drugi Alicja [emoji4] pewnie jeszcze się pozmienia
Ale super! Gratuluję synka!Cześć brzuszki!
Ale mnie forum wkurzyło, wysmarowałam super post i mnie wywaliło [emoji36] no cóż...
Chciałam tylko wrzucić fotki z ostatniego USG, miałam to zrobić w święta ale jakoś czasu brakło [emoji39]
Oto mój prawdopodobnie synek [emoji41][emoji7] zdjęcia z 21 grudnia [emoji6] na jednym z nich macha do was pozdrawiając [emoji6]Zobacz załącznik 928536Zobacz załącznik 928537
Ja też nie widzę polubień :/ takich zmian to ja nie lubię.Ale super! Gratuluję synka!)
mnie też dziś raz wywaliło.... to chyba kolejny problem cudownych "aktualizacji" apki. Oprócz wywalania nie widzę polubionych komentarzy. [emoji849]