Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi się często podnosi brzuch, ale to akurat bym przypisywała buntującej się macicy, pręży mi się okropnie czasem, taka twarda kula się robi. A ruchów nie byłabym w stanie nagraćKażda z nas inaczej czyta sygnały, ale super, że się pojawiają
)
Mąż po wigilii u mojej rodziny powiedział, że się strasznie głupio zachowało kilka osób, w tym moja matka. Wszyscy wiedzą o moich problemach z za niskim łożyskiem i pobytem w szpitalu, a tu on dostaje życzenia "żebyście syna mieli". Mamy już córkę, akurat jak byłam w ciąży z nią, to moja matka też wtedy życzyła mężowi po cichu syna. Strasznie przykro mi się zrobiło, że znowu to robi, jakby to było teraz ważne.
Nawet jak jeździłam z pierwszymi plamieniami po lekarzach, to też się zaraz dopytywała przez telefon, czy płeć mi powiedział. Wkurzyłam się I odpowiedziałam, że jechałam sprawdzić, czy dziecku serce bije, a nie dopytywać co widać w kroczu.
A jak byłam w szpitalu, to moja siostra mówiła do mojego męża, że to na pewno będzie chłopiec, bo z chłopakami ma się w ciąży przeboje ze szpitalem [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
WitajCześć!
Już dawno się zbieram, żeby tu napisać, ale ciągle coś!
Mam na imię Luiza i termin na czerwiecNa swoje usprawiedliwienie tak późnego dołączenia mam to, że to sam koniec czerwca, czyli teraz jestem w 13tc.
Przyjmiecie mnie do grupy??
Piszcie, co jeszcze mam pisać, a ja postaram się Was nadrobić !!
No to dobre wieści. Niech go jeszcze poobserwuja dla bezpieczeństwa i do domuJeszcze jeden dzień w szpitalu na obserwacji zostajemy. Środek był drażniący. Będzie bez gastroskopii, także dzisiaj zaczyna jesc