• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć Dziewczynki ;* witam się znad mojego ciążowego rogala. Nie wyobrażam sobie nocy bez niego [emoji39]

Zasnęłam z bólem głowy, obudziłam się z wielszym, czad [emoji849]
Odważyłam się wejść na wagę, a tu tyle co przed świętami, z moich 50 kg jest od tygodnia 51.2 kg [emoji39]

Dziewczyny a jakie plany na sylwestra? U Nas się mówi " biała sala " jak ktoś spędza sylwka w domu takze my z.synkiem na białej sali z ciężarna bratowa i bratem :)
A ja całą noc w pracy z mężem na imprezie sylwestrowej - on daje bit, a ja śpiewam [emoji854] ciekawe jak moja przepona po takim długim odpoczynku [emoji86] nie dostałam od "szefa" urlopu to muszę działać [emoji39]

Ja nie A jakie masz wskazania?

Ogólnie mam 38 lat więc pewnie to bardzo zarzutowalo. Na usg genetycznym przeziewność karkowa wynosiła 2,46. Kosc nosowa byla widoczna.Chociaż inne pomiary też wskazywały 2,31 i 2,11. Wpisane zostało 2,46. Po skorygowania testem ryzyko wynosi 1:76. Byłam wczoraj u mojej ginekolog po skierowanie na przeciwciała i grupę krwi przy okazji podejrzala małego. Powiedziała że bardzo szybko rośnie i ona nie widzi żadnych cech ZD na dany moment.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry