agut90
Fanka BB :)
Sądzę, że skoro krwawilas to teraz musi się jakoś zakończyć. Ważne, że to nie krew.Właśnie byłam w toalecie. I mi popłynęła taka wydzielina. Nie brązowa tylko bezowa. Czy myślicie ze to się oczyszcza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sądzę, że skoro krwawilas to teraz musi się jakoś zakończyć. Ważne, że to nie krew.Właśnie byłam w toalecie. I mi popłynęła taka wydzielina. Nie brązowa tylko bezowa. Czy myślicie ze to się oczyszcza?
Tez mi się tak wydaje, jakoś oczyścić się musi. A kiedy kolejna wizyta uczona Karolcia?Sądzę, że skoro krwawilas to teraz musi się jakoś zakończyć. Ważne, że to nie krew.
Tez mi się tak wydaje, jakoś oczyścić się musi. A kiedy kolejna wizyta uczona Karolcia?
Tez mi się tak wydaje, jakoś oczyścić się musi. A kiedy kolejna wizyta uczona Karolcia?
Pewnie słownik dopomógłUczona?
Pewnie słownik dopomógł![]()
Dziękuję dobrze, oprócz pobolewania w brzuszku wszystko okHehe, pewnie takjak się czujesz?
Kciuki zacisniete. Masz kochana córeczkę.Cześć dziewczyny
wszystkie na początku ciąży, a wątek już tak bogaty, że chyba dni mi braknie żeby Was nadrobić![]()
wpadłam po trochę pozytywnej energii. Dzisiaj byłam u gina potwierdzić ciążę i niestety łożysko się odklejana razie jestem przykuta do łóżka, mam leki i nadzieję, że jak pójdę za 2 tygodnie to będzie lepiej.
Dzięki Bogu córka (4 l.) wyrozumiała, tuli, nie kładzie się na brzuszku i mówi, że będzie pomagać![]()
Trzymajcie kciuki za tego małego obcego w brzuchua ja lecę Was nadrabiać
![]()
Dziękuję dobrze, oprócz pobolewania w brzuszku wszystko okoby tak dalej ...
U Ciebie również wszystko będzie ok
Trzymam kciuki![]()
U mnie w 6+2 serduszko byłoJa byłam wczoraj lekarz mnie uspokoił, ale przez te grudki znowu mam stres duży. W którym tygodniu u was było widać serduszko?