reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny ;) U mnie dzisiaj 16+1 od rana czuje jakieś dziwne łaskotanie w podbrzuszu,dosyć nisko. Mój mąż zasugerował,ze może to dziecko ale moj maluch musiał by mieć chyba ADHD bo czuje to prawie cały czas. Jest to dość dziwne uczucie , ni to łaskotanie, ni to co to... miała tak któraś z Was?

kurczę a ja przez swieta i dzisiaj tez mniej czuje maluszka. dawniej było takie intensywne laskotanie a teraz prawie wcale czasem jest ale takie delilatne. zaczynam sie powoli martwic....

Cześć dziewczyny ;) U mnie dzisiaj 16+1 od rana czuje jakieś dziwne łaskotanie w podbrzuszu,dosyć nisko. Mój mąż zasugerował,ze może to dziecko ale moj maluch musiał by mieć chyba ADHD bo czuje to prawie cały czas. Jest to dość dziwne uczucie , ni to łaskotanie, ni to co to... miała tak któraś z Was?
ja mialam takie laskotania. wydaje mi sie ze to dzidzius [emoji4]

Wiem, ze to tylko chwila, moja gin badala mi jakis miesiac przed ciążą ze wzgledu na wycieki ktore miałam...
No ja jestem w szoku ze juz sie pojawiło.. tym bardziej ze ja bym wolala zeby wcale sie nie pojawiło ani teraz ani po porodzie a tu nawet nie połowa ciąży a juz jest...[emoji849]

Czy ja dobrze kojarze ze ty tez gdzies na slasku mieszkasz czy juz mi sie cos pomylilo ? [emoji848]

W ogóle ten gin mi zrobil taki wywiad o choroby w rodzinie itd ze bylam w szoku [emoji57] tamta gin nawet nie pytała a on pytał o cukrzyce, udary, raka w rodzinie... i wszystko i do karty ciazy wpisał [emoji849]
Powiedzial mi ze po ciazy powinnam sie bardziej tematem zainteresowac bo jednak jestem troche obciążona ryzykiem[emoji849]
wow to faktycznie Cię konkretnie przepytał, ale to dobrze, przynajmniej wiesz, że jesteś pod dobrą opieką. A jeżeli chodzi o siarę, to może nie jest to przyjemne, ale mam nadzieję, że świadczy to o tym, iż będę miała na ponownie tyle pokarmu, że będę mogła karmić tylko kp, bo dla mnie jest to mega wygodne :)
Tak jestem z ze Śląska :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry