reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Podstawowy, zależało mi głównie na wykluczeniu zespołu Downa. Płaciłam dokładnie 2350 zl a wynik dostałam na maila dokładnie 4 dzień roboczy po dostarczeniu mojej krwi do labo.
Ja się jeszcze zastanawiam nad pakietem. Super, ze tak szybko miałaś wyniki. Pewnie emocje sięgały zenitu jak dostałaś maila. Lekarz mi powiedział, że na rozszerzony czeka się dłużej. Teraz okres noworoczny, więc u mnie procedura się pewnie wydłuży.

Czesc dziewczyny. Powoli was nadrabia. Cieszę się z udanych wizyt. U nas bez zmian..waga cały czas w dół nie czuje ruchów, brzusia nie mam jedyne co to smaczki np przegryzam kiełbaskę z majonezem mandarynkami :) w święta powiedzieliśmy o tym że będzie dzidzia..u mnie wszyscy szczęśliwi u męża prawie wszyscy ale tym się nie przejmuje tym bardziej że się tego spodziewałam :)

reklama
Ja się jeszcze zastanawiam nad pakietem. Super, ze tak szybko miałaś wyniki. Pewnie emocje sięgały zenitu jak dostałaś maila. Lekarz mi powiedział, że na rozszerzony czeka się dłużej. Teraz okres noworoczny, więc u mnie procedura się pewnie wydłuży.
Jak dostałam smsa z kodem na maila to zamarłam. Do momentu otworzenia pliku puls miałam chyba z 200... a później niesamowita ulga. Musiałam zrobić te badania, bo złe myśli za bardzo mnie męczyły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry