Judyta26
Fanka BB :)
A czemu jak moge wiedzieć ta radość taka mała? Trzecie to jeszcze nie 10 dasz radęNo ja właśnie tak pogadałeam was od jakiegoś czasu, ale radośç z ciąży u mnie narazie nie wielka więc wolałam poczekać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czemu jak moge wiedzieć ta radość taka mała? Trzecie to jeszcze nie 10 dasz radęNo ja właśnie tak pogadałeam was od jakiegoś czasu, ale radośç z ciąży u mnie narazie nie wielka więc wolałam poczekać.
Wiraj i gratuluje ciazy [emoji4]No ja właśnie tak pogadałeam was od jakiegoś czasu, ale radośç z ciąży u mnie narazie nie wielka więc wolałam poczekać.
Witaj na forum, gratulacje! Na pewno wszystko się ładnie poukłada, a Ty niebawem poczujesz radość z ciążyNo ja właśnie tak pogadałeam was od jakiegoś czasu, ale radośç z ciąży u mnie narazie nie wielka więc wolałam poczekać.
No ja właśnie tak pogadałeam was od jakiegoś czasu, ale radośç z ciąży u mnie narazie nie wielka więc wolałam poczekać.
Moi chłopcy juź raczej duzi 13 i 8 lat, więcej dzieci nie planowaliśmy, źycie u nas już takie poukładane było a teraz wszystko od nowa...Termin mam na 5 czerwca, ale będzie planowana cesarska więc dzidzia pewnie będzie wczesniej
Jest tu kilka dziewczyn, w tym ja, niedoświadczonych w temacie macierzyństwaWitam kochane!!!
Pora się ujawnić, bo chcecie zamknąć wątek. A ja czytam, często zaglądam. Mam na imię Daria mam 31 lat i to będzie moje pierwsze dziecko. Z racji mojego braku doświadczenia wolałam się nie ujawniać. Mój termin to 13.06.!!!