Pianistka1991
Fanka BB :)
Mój mąż jest w delegacji od wczoraj, ale też bardzo często słyszę tego typu komentarze [emoji38][emoji38][emoji38]ja mam to samo. powiedział ze mi odetnie dostep do forum bo tylko czytam[emoji14]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój mąż jest w delegacji od wczoraj, ale też bardzo często słyszę tego typu komentarze [emoji38][emoji38][emoji38]ja mam to samo. powiedział ze mi odetnie dostep do forum bo tylko czytam[emoji14]
Ja czuje od wczorajKurczę, w tak o tych kopniakach, a ja jakoś nic nie czuje, 18 tydzień leci, trzecia ciąźa, brzuszek już spory a w środku cisza
Mój mąż jest w delegacji od wczoraj, ale też bardzo często słyszę tego typu komentarze [emoji38][emoji38][emoji38]
A u mnie na prenatalnych nie było widać. Zresztą ginekolog mówiła że to za wcześnie. A Wy tu już wszystkie prawie znacie płeć! No nic najważniejsze żeby zdrowe było, poczekamyNa prenatalnych w 13+6 lekarz powiedział, ze chłopiec, a u Ciebie?
No właśnie lekarz nic na ten temat mi nie mówił, 8 mam wizytę to muszę zapytać jak do tego czasu nie poczujeJa czuje od wczorajdruga ciaza.
Moze masz lozysko z przodu. Ja nawet nie wiem gdzie mam. Ostatnio za pozno zapytalam lekarza i już nie pamiętał bo usg wyłączył. Mówił ze do 20 tc poczuje a on mysli ze nawet wczesniej
Dzien po wizycie poczułam![]()
haha to wiesz co to znaczy [emoji16] i slysze "juz czytasz te pierdolki ? " takze musze troszke "przy nim" ograniczyc forum bo moze sie skonczyc zle [emoji16][emoji16][emoji16]Mój mąż jest w delegacji od wczoraj, ale też bardzo często słyszę tego typu komentarze [emoji38][emoji38][emoji38]
Ja też nie wiem, bobas nie chciał pokazać.A u mnie na prenatalnych nie było widać. Zresztą ginekolog mówiła że to za wcześnie. A Wy tu już wszystkie prawie znacie płeć! No nic najważniejsze żeby zdrowe było, poczekamy
Ja zaczynałam od czerwca 2009. Ale gdzieś wątek upadł jak dzieciaki miały 2 lata. Z niektórymi kontakt do dziś. Udzielałam się też na młodych mamach. Z kilkoma mamy swoją grupę do dziś. Fajne to jak dzieci prawie nastoletnie. No ale teraz za stara na młodą mamę jestemMówiłam, że uzależnia? Mówiłam!! Na wątku sprzed wieków (kwiecień 2005) jesteśmy wciąż zwartą grupą. Mimo odległości, która nas dzieli, staramy się widywać, jak często się tylko da.
To ja przestanę czytac "pierdolki" jak on przestanie oglądać jakieś głupoty na youtube ^^ niedoczekanie i moje i jego [emoji38]haha to wiesz co to znaczy [emoji16] i slysze "juz czytasz te pierdolki ? " takze musze troszke "przy nim" ograniczyc forum bo moze sie skonczyc zle [emoji16][emoji16][emoji16]