reklama

Czerwcowe Mamy 2019

A u mnie na prenatalnych nie było widać. Zresztą ginekolog mówiła że to za wcześnie. A Wy tu już wszystkie prawie znacie płeć! No nic najważniejsze żeby zdrowe było, poczekamy
U mnie na prenatalnych doktorek powiedział, ze chłopak. Nastawilismy się na chłopaka az na wizycie u innego lekarza okazalo się ze dziewczyna, teraz ten pierwszy lekarz mi potwierdzil, ze jednak dziewczynka

reklama
U mnie na prenatalnych doktorek powiedział, ze chłopak. Nastawilismy się na chłopaka az na wizycie u innego lekarza okazalo się ze dziewczyna, teraz ten pierwszy lekarz mi potwierdzil, ze jednak dziewczynka
Po tym co czytam na forum to zastanawiam się czy na nast. wizycie mi potwierdzi chlopca, bo na prenatalnych też mi go wypatrzył. I tak czlowiek zastanawia sie co w tym brzuszku "siedzi" uklada sobie powoli pod tą płeć mysli,a tu niespodzianka moze być☺ Dziewczyny, dziś mam jakieś dziwne babelki w brzuszku, tu jak macica, czy to moze byc Maluszek!?juz?!wiem,ze niektóre z Was wczesniej Czuły ruchy, sama nie wiem, takie dziwne uczucie..:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry