• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Powiem Wam że moje apetyty to masakra jakaś. Jem jak szalona, żeby nie powiedzieć że wpier... :D
Staram się zdrowo odżywiać, ale to słabo wychodzi. Jakieś suplementy polecacie?!
Ja biore Doppelherz aktiv mama premium [emoji4] polecam [emoji4]
Czyli już tak normalnie:)
Jak Wy szybko odpowiadacie:) Wam jakieś powiadomienia wyskakują?
Ja czasami tel mam ciagle w rece lub w zasiegu wzroku i co chwila sprawdzam [emoji12] powiadomienia juz dawno wyrzucilam bo pikalo co chwile [emoji85]

Powiem Wam że moje apetyty to masakra jakaś. Jem jak szalona, żeby nie powiedzieć że wpier... :D
Staram się zdrowo odżywiać, ale to słabo wychodzi. Jakieś suplementy polecacie?!
Moje smaki mnie przerażają ale głównie nadal są to owoce i słodycze chociaż mięso powoli już przestaje mi przeszkadzać...ale apetyt od wigilii wzrósł bardzooo w poniedziałek będę chciała się zważyć:)
Zdecydowanie raźniej że ktoś tez ma trzecie dziecko w drodze, bo ja stale słyszę negatywne komentarze z zewnątrz [emoji853]
Ja przy 2 zostałam skrytykowana no ale..żyjemy sami dla siebie nie dla kogoś ;)

reklama
Moje smaki mnie przerażają ale głównie nadal są to owoce i słodycze chociaż mięso powoli już przestaje mi przeszkadzać...ale apetyt od wigilii wzrósł bardzooo w poniedziałek będę chciała się zważyć:)Ja przy 2 zostałam skrytykowana no ale..żyjemy sami dla siebie nie dla kogoś ;)
No właśnie mięso, nigdy jakoś nie przepadalam a teraz wogole ochoty nie mam. Więc doskonale Cię rozumiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry