Silje1008
Fanka BB :)
Ja dzisiaj schabowy w panierce z ciecierzycy, ryż i surówka z marchewki. [emoji6]
Na deser są bezcukrowe ptysie. Pierwszy raz robiłam. [emoji6]Zobacz załącznik 929109
Wyglądają pysznie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj schabowy w panierce z ciecierzycy, ryż i surówka z marchewki. [emoji6]
Na deser są bezcukrowe ptysie. Pierwszy raz robiłam. [emoji6]Zobacz załącznik 929109
Dobre macie teksty. Podoba mi się DARY. ha ha.
Ja mam schabowe i roladki że schabu. Ptysie smakowicie wyglądają, podobno ciężko robi się to ciasto. Nie wiem, bo nie próbowałam.
Dobre napewno wykorzystam.Zawsze się z mężem śmiejemy z teściów i na rzeczy od nich mówimy dary właśnie![]()

Dziewczyny wy tu o przyrostach a ja dalej w dół... zobaczymy w środę na wizycie co mi powie ale dziś ubrałam spodnie 34 i z lekkim luzem...martwię się czy Z dzidzia wszystko okU mnie 4 do przodu[emoji852]
Nie martw się na zapas. Widzisz ja tu marudzę że za szybko tyje, a Ty biedaku że waga w dół. Będzie dobrze!!! jeszcze nadrobisz.Dziewczyny wy tu o przyrostach a ja dalej w dół... zobaczymy w środę na wizycie co mi powie ale dziś ubrałam spodnie 34 i z lekkim luzem...martwię się czy Z dzidzia wszystko ok![]()
Ach, ja dziś szwagierce pożyczalam. sukienkę, rozmiar 34 i tak smutno mi się zrobiło jakoś bo ja to raczej już w nią nigdy się nie wcisne. A Ty nie masz się co martwić masz jeszcze dużo czasu na na zrobienie wagi.Dziewczyny wy tu o przyrostach a ja dalej w dół... zobaczymy w środę na wizycie co mi powie ale dziś ubrałam spodnie 34 i z lekkim luzem...martwię się czy Z dzidzia wszystko ok![]()
Oby ale na poprzedniej wizycie w 11tyg już było minus 7Ach, ja dziś szwagierce pożyczalam. sukienkę, rozmiar 34 i tak smutno mi się zrobiło jakoś bo ja to raczej już w nią nigdy się nie wcisne. A Ty nie masz się co martwić masz jeszcze dużo czasu na na zrobienie wagi.
Oby ale na poprzedniej wizycie w 11tyg już było minus 7kgAch, ja dziś szwagierce pożyczalam. sukienkę, rozmiar 34 i tak smutno mi się zrobiło jakoś bo ja to raczej już w nią nigdy się nie wcisne. A Ty nie masz się co martwić masz jeszcze dużo czasu na na zrobienie wagi.