Pianistka1991
Fanka BB :)
My daliśmy 900 zł, ale uwierzcie lub nie - ZERO śladów użytkowaniapiękny[emoji7] jaka cena wozeczka ? tez sie rozgladalam dzisiaj i wyhaczylam ze znajomi wystawili na olx za 500 zl i sie z mezem zastanawiamy [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My daliśmy 900 zł, ale uwierzcie lub nie - ZERO śladów użytkowaniapiękny[emoji7] jaka cena wozeczka ? tez sie rozgladalam dzisiaj i wyhaczylam ze znajomi wystawili na olx za 500 zl i sie z mezem zastanawiamy [emoji4]
Ja tak samo nie polecam lupin z zestawow 3w1 w pierwszej ciąży byłam zielona w tym temacie ale dostalam maxi cosi i uzywalismy z tym, ze oddalam jak mlody wyrósł i potrzebujemy nowego.Jestem całkiem ciemna w te sprawy, masz na myśli ten fotelik?
Bebetto Holland, tak wyszło w praniu, stawiałam wcześniej na inne [emoji2960]Super! Jaki to model?![]()
Kurde bylam przekonana, ze jest calkiem nowy!My daliśmy 900 zł, ale uwierzcie lub nie - ZERO śladów użytkowania)
Dlatego właśnie jestem taka zadowolona z zakupu [emoji41][emoji41][emoji41]Kurde bylam przekonana, ze jest calkiem nowy!
myslalam ze to nowy. tak wyglada[emoji7][emoji7][emoji7]My daliśmy 900 zł, ale uwierzcie lub nie - ZERO śladów użytkowania)
No to świetna decyzjaDlatego właśnie jestem taka zadowolona z zakupu [emoji41][emoji41][emoji41]
Właśnie my po nowym roku jedziemy po lupibe dla małejmamy juz dla starszaka axkida i nie wiem co za lupine kupic teraz. Masz coś do polecenia? Niezbyt wygorowana cena najlepiej bo i tak po roku kolejny raz wpadbie jakies 1700 :\
Właśnie my po nowym roku jedziemy po lupibe dla małejmamy juz dla starszaka axkida i nie wiem co za lupine kupic teraz. Masz coś do polecenia? Niezbyt wygorowana cena najlepiej bo i tak po roku kolejny raz wpadbie jakies 1700 :\
Hm no to nie wiem.....musicie się poważnie zastanowić bo jak np zdecydujecie się na to mieszkanie a po jakimś czasie coś pójdzie nie tak z właścicielka? To nawet mebli nie będziecie mieć...Zeby to bylo takie latwe [emoji849] zazwyczaj sa wlasnie w tej okolicy albo umeblowane od podstaw za ceny jak z kosmosu, albo nieumeblowane w dobrej cenie ale zazwyczaj kawalerki, albo w sumie mieszkanie jest ok ale właściciel juz nie koniecznie [emoji849] te umeblowane jest chyba jedyne w odpowiadajacej nam cenie, okolicy no i wlascicielka wydaje sie konkretna[emoji57] tylko ta kaucja moim zdaniem troche wysoka ale to wlasnie ze wzgledu na to ze mieszkanie jest na prawde ladne no i na wszystkie sprzety [emoji849]