w_karolcia
Fanka BB :)
Ja też dziś się czuje fatalnie, jeszcze mi się krew z nosa przed chwilą puściła...
Co Ty gadasz...
ja napisałam do swojego ginekologa o te grudki brązowe, czekam na wiadomość od niego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też dziś się czuje fatalnie, jeszcze mi się krew z nosa przed chwilą puściła...
No tak, w takiej sytuacji rzeczywiście lepiej. Ja mam umowę na czas nieokreślony, więc spoko, z reszta tutaj nie można zwolnić kobiety w ciąży wcale a poza tym tu jest inne podejście.
Oczywiścienapisz coś o sobie
Z tego co się orientuję to nie mogą Ci wreczyc wypowiedzenia, a nawet gdyby, to w momencie przedstawienia zaświadczenia o ciąży wypowiedzenie należy cofnąć... no chyba, że masz umowę na zastępstwo to wtedy jest inaczej lub umowa kończy Ci się przed upływem 3 miesiaca
Pewnie, lepiej zawsze zapytacCo Ty gadasz...
ja napisałam do swojego ginekologa o te grudki brązowe, czekam na wiadomość od niego
Nie moga dac ci wypowiedzenia wiem bo prowadzimy firme z mezem ale najlepiej dac od razu zwolnienie i czescUmowa kończy mi się na koniec grudnia, wiec 12tydzien będzie skończony. Ale jeżeli nie powiem wsześniej o ciąży to co mogą mi przecież dać wypowiedzenie
U mnie są mdłości ale bez wymiotów, waga stoi puki co w miejscu, obecnie 6+5. Ale mimo że wymiotów brak to zrobienie obiadu graniczy z cudemCzesc dziewczynki
Ja juz po spotkaniu do komuni corci .W kosciele mnie ostro mdlilo ktos palil na dworze papierochy myslalam ze zwymiotuje . Czesto wogole wymiotujecie bo ja jak na razie 5tc+3 a schudlam 3.5 kg jak na razie to sie martwie jesc nie umiem jak mam cos ugotowac to od razu odruch wymiotny
Agatki a ty w ktorej ciazy jestes ? Bo ja dwie pierwsze bez wiekszych ekscesow wymiotnych a teraz masakra jakas i w dodatku jeszcze dzieciaki czadu daja a ja taka wymeczonaU mnie są mdłości ale bez wymiotów, waga stoi puki co w miejscu, obecnie 6+5. Ale mimo że wymiotów brak to zrobienie obiadu graniczy z cudem
Nie moga dac ci wypowiedzenia wiem bo prowadzimy firme z mezem ale najlepiej dac od razu zwolnienie i czesc
Uciekaj na l4Umowa kończy mi się na koniec grudnia, wiec 12tydzien będzie skończony. Ale jeżeli nie powiem wsześniej o ciąży to co mogą mi przecież dać wypowiedzenie