Silje1008
Fanka BB :)
No u nas raczej to tez angina.
Najgorsze, ze znowu musimy przełożyć szczepienie a synek jeszcze tego po roczku nie mial :\
Mocno kciuki za synka trzymam, biedny maluch:///// mam nadzieje, ze jeszcze dzisiaj się lepiej poczuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u nas raczej to tez angina.
Najgorsze, ze znowu musimy przełożyć szczepienie a synek jeszcze tego po roczku nie mial :\
Chyba tormentiol. Widzę że można w necie zamówić. Może wznowili produkcje.
Nam 3 rocznica stuknie w majuOoo musze sie tym razem rozejrzec za wielorazowymi. Jednorazowe to normnie co 15 minut wymienialam juz w szpitalu. W sumie moze z miesiac korzystalam ale bardzo duzo tego uzylam a ile wydalam na to to masakra.
Kurcze moj synek nigdy tv nie ogladal a teraz puscilismy sobie sing (bajka) a on siedzi i z mega zainteresowaniem oglada i spiewa razem ze zwierzakami![]()
No tak, ale warto wczesniej poczytac opinie, zrobic przeglad i zaopatrzyc sie w kilka zeby miec potem wybór [emoji6]Z tymi butelkami to chyba się po porodzie dowiesz, z której Twojej małej się korzysta najwygodniej)
Ooo musze sie tym razem rozejrzec za wielorazowymi. Jednorazowe to normnie co 15 minut wymienialam juz w szpitalu. W sumie moze z miesiac korzystalam ale bardzo duzo tego uzylam a ile wydalam na to to masakra.
Kurcze moj synek nigdy tv nie ogladal a teraz puscilismy sobie sing (bajka) a on siedzi i z mega zainteresowaniem oglada i spiewa razem ze zwierzakami![]()
U mnie to samo. Wiem, ze oni wszyscy chcieli dobrze, ale teraz już sobie nie dam.Kurczę, ja się śmieje z tych wszystkich rad co do karmienia piersią)))
To czasami naprawdę ciężka walka, ale Nasze mamy, tesciowe, babcie to maja taki zakres wiedzy, ze po prostu mi się raz śmiać chce, a raz nóż w kieszeni otwiera. Ja jak tylko pomyśle o początkach karmienia to już teraz mnie nerw chwyta ( teściowa chciała naprawdę pomoc, ale tylko pogarszała sytuacje)
Dasz radę! Moje mówiły mi nie! A ja im na przekór że takKarmienie piersią mnie przeraża. Bardzo chciałabym karmić piersią, ale czytając różne artykuły i doświadczenia kobiet dochodzę do wniosku, że to nie jest takie proste. Ja sobie mogę chcieć a cycki powiedzą nie.![]()
Haha jezu ale ze az 11 o matko! Sliczny jest [emoji4] a ta rase uwielbiam. Ciocia miala taka kluske strasznie rozwydrzona, bo to taka ich coreczka byla. Zawsze jak u nich spalam, to rano z impetem wskakiwala mi do lozka i juz niczym bym jej nie zwalila.
No ogolnie dla mnie do przesady byla rozwydrzona no ale ich pies to ich sprawa. Byla kochana ale bardzo szybko zdechla bo chyba miala 7 lat i zachorowala na raka
Karmienie piersią mnie przeraża. Bardzo chciałabym karmić piersią, ale czytając różne artykuły i doświadczenia kobiet dochodzę do wniosku, że to nie jest takie proste. Ja sobie mogę chcieć a cycki powiedzą nie.![]()
Kilka kropel, ale też kąpaliśmy się w wiaderku, więc tej wody to bardzo niewiele było. Swoją drogą polecam Wam wiaderka, odkryłam je dopiero przy trzecim i czwarte też będzie mieć wiadro zamiast wanienki [emoji4]Oooo tak, to tez jest super sprawa. A dużo swojego mleka dodawałam do kąpieli?