toja1979
Fanka BB :)
to prawda! Początki bywają trudne, fakt, ale potem... potem jest cudownie.I nie warto z góry zakładać, ze coś pójdzie nie tak![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to prawda! Początki bywają trudne, fakt, ale potem... potem jest cudownie.I nie warto z góry zakładać, ze coś pójdzie nie tak![]()
Sliczny jestBerneńczyki niestety często chorują. Ja też jestem w nich zakochana po uszy. Są cudowne. Mojemu, co prawda, do wyglądu Berneńczyka wiele brakuje, ale charakter zdecydowanie matka przekazała mu w genach. Staruszek już z niego. Dystrofia dopadła. W sierpniu wstrząs septyczny. Ale trzyma się koleś.
Zobacz załącznik 929249
No tak, ale warto wczesniej poczytac opinie, zrobic przeglad i zaopatrzyc sie w kilka zeby miec potem wybór [emoji6]
Ja to tylko sie boję bo jak czytam ostatnio jaki w szpitalach nieraz jest nacisk na kp to masakra [emoji849] mam nadzieje ze nie trafie na taki personel co bedzie naciskał [emoji849]
U mnie to samo. Wiem, ze oni wszyscy chcieli dobrze, ale teraz już sobie nie dam.
Tesciowa lapala mnie za te mpke biedne cycki i wpychala do buzi synaogolnie jakieś rady miala dziwne. Sama zadnego dziecka nie karmila. No i te starsze osoby twierdzą, ze dziecka nie da sie karmic tylko piersią...
Np i dopajac woda z cukrem, albo zdrowiej woda z glukoza. Ciagle to slyszalam...
Ooo taki jeszcze herbatka potrzebna z kopru i miliardy innych glupotek
)
Kilka kropel, ale też kąpaliśmy się w wiaderku, więc tej wody to bardzo niewiele było. Swoją drogą polecam Wam wiaderka, odkryłam je dopiero przy trzecim i czwarte też będzie mieć wiadro zamiast wanienki [emoji4]
Wyprawki z kolei w ogóle nie kupuje, muszę najpierw dom ogarnąć, bo we wrześniu miałam się wprowadzić do pięknego gotowego domu, za który zapłaciłam fortunę a wprowadziłam się na plac budowy bez wody i ogrzewania bo wykonawca spierdolił z budowy. Ale jakieś tam rzeczy już mam od koleżanki, laktator, leżaczek, jakieś ręczniki, rożki, ciuchy i inne graty dzieciowe.
Potwierdzamto prawda! Początki bywają trudne, fakt, ale potem... potem jest cudownie.
Tak i "taki upał a on tylko na tym tlustym mleku?" mimo ze chwile wczesniej było "dlugo karmic nie będziesz bo Twoje mleko to sama woda"Ooo taki jeszcze herbatka potrzebna z kopru i miliardy innych glupotek
)
Tak i "taki upał a on tylko na tym tlustym mleku?" mimo ze chwile wczesniej było "dlugo karmic nie będziesz bo Twoje mleko to sama woda"
Bez szans, idiota jakich mało. Zostaje sąd, ale to trwa. A póki co nie ma ani normalnego domu ani kasy[emoji23]Kurczę, ale w balona Ciebie zrobił!!! A nie dało się tego jakoś wyjaśnić z tym budowlańcem?