Judyta26
Fanka BB :)
O matko współczuję! Ech to co się dzieje to masakra a taki pewnie bezkarnieBez szans, idiota jakich mało. Zostaje sąd, ale to trwa. A póki co nie ma ani normalnego domu ani kasy[emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko współczuję! Ech to co się dzieje to masakra a taki pewnie bezkarnieBez szans, idiota jakich mało. Zostaje sąd, ale to trwa. A póki co nie ma ani normalnego domu ani kasy[emoji23]
O taaak to podstawa [emoji16][emoji23]I herbatka z mlekiem [emoji23]
O matko, ja jestem strasznie drażliwa na takie komentarze z zewnątrz, nie wiem jak to zniosę ^^ chyba trzeba je szybko ucinać i faktycznie uwierzyć w swoją intuicję.Tak i "taki upał a on tylko na tym tlustym mleku?" mimo ze chwile wczesniej było "dlugo karmic nie będziesz bo Twoje mleko to sama woda"
Wiem ze w domu i tak zrobie jak bede uwazala ale po prostu wolalabym uniknąć komentarzy, pouczania i nacisku ze stony położnych.Pamiętaj, zrobisz to co będziesz uważała za najlepsze dla Twojego dziecka. Karmienie jest po prostu najzdrowsze dla dzieci, dlatego taki nacisk. Mam nadzieje, ze nie będziesz się czuła przytłoczona ewentualnymi radami pielęgniarek i położnychpamiętaj, ze jak tylko wyjdziesz ze szpitala już po porodzie to już nie będziesz musiała nikogo słuchać
)
A mogę wiedzieć dlaczego jesteś nastawiona tylko na butelkę?
Na pewno czuje się bezkarny, ale ja nie daruje[emoji16] za stan budynku i zostawienie kluczy w drzwiach wejściowych takie odszkodowanie mu dowalę (plus oczywiście koszty wykonczenia) że będzie tego żałować do obejrzenia na życia[emoji23]O matko współczuję! Ech to co się dzieje to masakra a taki pewnie bezkarnie
Tak i "taki upał a on tylko na tym tlustym mleku?" mimo ze chwile wczesniej było "dlugo karmic nie będziesz bo Twoje mleko to sama woda"
Bez szans, idiota jakich mało. Zostaje sąd, ale to trwa. A póki co nie ma ani normalnego domu ani kasy[emoji23]
Ja tez późno zaczynam po 30tc, a wozek kupiłam w 37tc,W szoku jestem, że już zbieracie wyprawkę [emoji33] W ciąży z córką zaczęłam przygotowania w 36 tc. Z synem dokładnie nie pamiętam, ale też już byłam na dość zaawansowanym poziomie.
Ja na takim tłustym i chudym na przemian pociągnęłam blisko dwa lata[emoji23]Tak i "taki upał a on tylko na tym tlustym mleku?" mimo ze chwile wczesniej było "dlugo karmic nie będziesz bo Twoje mleko to sama woda"
O matko, ja jestem strasznie drażliwa na takie komentarze z zewnątrz, nie wiem jak to zniosę ^^ chyba trzeba je szybko ucinać i faktycznie uwierzyć w swoją intuicję.) ja będę probowała karmić, chociaż nie wyobrażam sobie moich piersiątek w tej roli ^^