Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To akurat prawda. Ostatnio na imprezie pierwszy raz zobaczyłam moich znajomych podpitych zupełnie na trzeźwo Zawsze jakieś piwko czy drink wpadał, a ze mam słaba glowe...Hahah to jest straszne nie pić, ale można się ponabijać z ludzi i no cóż ominie nas kac morderca [emoji23]
No czasem jest to bardzo zabawne, ostatnio w święta znajomi i mój mąż tak się wyprzytulali na pożegnanie, że szokTo akurat prawda. Ostatnio na imprezie pierwszy raz zobaczyłam moich znajomych podpitych zupełnie na trzeźwo Zawsze jakieś piwko czy drink wpadał, a ze mam słaba glowe...
A u Ciebie też dziewczynka?Super!!!ale mamy babiniec
Jak rodzilam synka to sami chlopcy w okolicy sie rodzili a teraz tyle dziewczyn
Gratuluję, a na prenatalnych lekarz mowił ze wstepnię dziewczynka?Dziewczyny dzięki za trzymanie kciukow z maluchem wszystko ok, wierci się no i
Uwaga, jest na 95% dziewczynka![]()
TakA u Ciebie też dziewczynka?
Ja probuje okielznac mojego mlodego poki co [emoji57] chce dzis siedziec do fajerwerkow a ja juz ledwo na oczy patrzę wiec pewnie bedzie ciezko [emoji57]My z mężem dziś sylwester z polsatem i karmia wy co dziś robicie
![]()
A w ktorym tygodniu jestes?? [emoji5]
Bo jak kiedys czytalam na temat wod plodowych to jest cos takiego jak malowodzie i wielowodzie ..ale to byly przypadki okreslane w ostatnich 3 miesiącach..