MK5
Fanka BB :)
To może tym razem będzie dziewczynkaDziękuję [emoji8]
Mi te kalkulatory płci różnie pokazują.
A co do maleństwa to u mnie raz sie rusza A później dlugo nic. Myślę że ten egzemplarz jest ewidentnie spokojniejszy od braci [emoji3]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To może tym razem będzie dziewczynkaDziękuję [emoji8]
Mi te kalkulatory płci różnie pokazują.
A co do maleństwa to u mnie raz sie rusza A później dlugo nic. Myślę że ten egzemplarz jest ewidentnie spokojniejszy od braci [emoji3]
Sliczny masz brzuszek!To ja aktualnie.Zobacz załącznik 929613
Może....chłopcy na każdym usg szaleli....a ten dzić za każdym razem śpi mimo zjedzonych przeze mnie słodyczy, i zawsze gin budzi po czym tak leniwie sie porusza [emoji3] i rośnie znacznie szybciejTo może tym razem będzie dziewczynka![]()
Po pprodzie wszystko wroci do normy albo i jeszcze lepiejFakt, że jest 10cm ale waga to przepaść między nami. Dużo samopoczucie wpływa na nas. Jeszcze mniej ważyłas, dlatego teraz tak się czujesz. Podobnie mam ją, nigdy w życiu tyle nie ważyłam. Jeszcze z rok temu było max. 60 kg. Przeważnie 58kg.
To teraz jest dla. Mnie rewolucja. I jak myślę, że to początek to mi słabo robi.
Jeju ja tam nic nie czuję [emoji52] no i nie mogę sobie tego wyobrazić, a już 18tc. Ostatnio leżałam tak z pół godziny w bezruchu i nic.ja tez tez ruchy dziecka sporadycznie czuje. raz sa intensywniejsze potem przez 3 dni bardzo delikatne malo wyczuwalne. za niedlugo jak nas dzieciaki będą kopac to zatesknimy za tymi delikatnymi laskotkami [emoji16]
Oj tak [emoji2] i w żebra i w pęcherz ( gorzej jak pełen [emoji23] )ja tez tez ruchy dziecka sporadycznie czuje. raz sa intensywniejsze potem przez 3 dni bardzo delikatne malo wyczuwalne. za niedlugo jak nas dzieciaki będą kopac to zatesknimy za tymi delikatnymi laskotkami [emoji16]
To tak jak ja, 18t i cisza...Jeju ja tam nic nie czuję [emoji52] no i nie mogę sobie tego wyobrazić, a już 18tc. Ostatnio leżałam tak z pół godziny w bezruchu i nic.
Jak Ci się udaje to ukryć? U mnie już z kilometra bojler widać [emoji6]
Jak. Mogę Was zapytać ile macie wzrostu i jaka wagę? . Nie chcecie to nie piszcie, nie chce żebyście czuły się niekomfortowo przeze mnie.![]()