Anolik
Fanka BB :)
Tez czekam na to z niecierpliwością, w piątek będę miała 17+0 [emoji21]Myślę, że to dlatego jeszcze nie czujesz ruchów. U mnie Malutka codziennie fika, ale tak naprawdę temat rozkręcił się po skończonym 17 tygodniu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez czekam na to z niecierpliwością, w piątek będę miała 17+0 [emoji21]Myślę, że to dlatego jeszcze nie czujesz ruchów. U mnie Malutka codziennie fika, ale tak naprawdę temat rozkręcił się po skończonym 17 tygodniu![]()
Biedna, współczuję. Kiedys tez mi sie zdarzało ale już teraz nie.Witam się po pobraniu [emoji58] mam dwie rece poklute... czemu ? Bo zemdlalam przy pobieraniu [emoji58] pielegniarka chyba bardziej spanikowana niz ja [emoji57]
Ja też jutro, nie mogę się doczekaćzawsze dzień przed wizyta panikuje. mam nadzieje ze jutro bedziemy mialy same dobre wieści [emoji4]
ja tez chcialabym juz byc po [emoji16]Ja też jutro, nie mogę się doczekać
Dla mnie najważniejsza długość szyjki i płeć [emoji2]ja tez chcialabym juz byc po [emoji16]
dla mnie płeć i czy wszystko u malutkiej/malutkiego w porzadku [emoji4]Dla mnie najważniejsza długość szyjki i płeć [emoji2]
Link do: Wegańskie brownie w kubku – w 2 minuty!Podasz przepis na to ciasto?![]()
Dzidziolki zdrowe czuje to [emoji3] mój bobo caly czas mi tu podskakuje wiec nie może być inaczej. Twój napewno też [emoji3]tylko ciekawa jaka płećdla mnie płeć i czy wszystko u malutkiej/malutkiego w porzadku [emoji4]
Nie, tesc z mlodym czekali w aucie [emoji6] ta pielegniarka bardziej spanikowala niz ja [emoji57] mowila ze pierwszy raz jej sie zdarzylo zeby ktos przy pobieraniu zemdlal [emoji57]O kurczę sama byłaś? A jakie miałaś dziś badania?
O matko biedna! A juz teraz dobrze nie kreci Ci sie w glowie?
Juz jest ok, jestem w domu [emoji4]O.cholera :/ a.teraz jak się czujesz ??
Tak, juz nie jeden i nie dwa razy [emoji57]Biedna...[emoji53] a zdarzało Ci się wcześniej?
Ja mam dzien wcześniej [emoji12]Oj, biedna![]()
Ja właśnie zapisałam się na badania połówkowe, 24 stycznia, to będzie 21+0![]()
Chociaz nie nie jestem z tym sama [emoji12]@Kaamilaaa oj jak dobrze znam temat omdlenile razy przerobilam xD
taka ladna pogoda na sanki[emoji4]? u nas wiatr snieg deszcz i to taki okropny[emoji19]Link do: Wegańskie brownie w kubku – w 2 minuty!
Nigdy nie piekłam, więc nie wiem czy wychodzi ;-)
Póki co sanki :-!