Agatki
Fanka BB :)
Oj to łącze się z tobą, u mnie to samo...Mdłości... [emoji43]
Całodniowe, nie poranne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj to łącze się z tobą, u mnie to samo...Mdłości... [emoji43]
Całodniowe, nie poranne
Jeden objaw byl jeden raz ... [emoji57]Kamila własnie doczytalam Twoj post heheh w koncu mowisz masz objawy:*
Trzymam kciukiJeden objaw byl jeden raz ... [emoji57]
Moj mlody od rana jakos zle wyglada i boli go brzuch takze wiedziałam ze jak mnie cos zacznie rozkladac to i jego tez weźmie..szpital odwołany.
Prosze o kciuki dla mojego tzta [emoji120] dzis ma bardzo wazny egzamin [emoji110][emoji110]
trzymam kciukiJeden objaw byl jeden raz ... [emoji57]
Moj mlody od rana jakos zle wyglada i boli go brzuch takze wiedziałam ze jak mnie cos zacznie rozkladac to i jego tez weźmie..szpital odwołany.
Prosze o kciuki dla mojego tzta [emoji120] dzis ma bardzo wazny egzamin [emoji110][emoji110]
Mam dzwonic w listopadzie pytac czy sie cos zwolnilo [emoji58]trzymam kciuki
a macie juz nowy termin zabiegu??
No prosze cie... to niby przed jesienia/zima mam nie miec umytych okien..? [emoji57] jak ciąża nie jest zagrozona albo nie jest to pozna ciaza to mozna normalnie umyc i wywiesic firanki, przynajmniej ja mam taki zamiar jak tylko do siebie wroce [emoji57] Dokładnie, ja mam w domu mamisynka ktory non stop chce sie bawic byc przytulany, brany na rece czy na barana i nie jest juz malutki bo wazy 20kg no i sorry ale nie da sie mu powiedziec ze nie moze bawic sie tak jak do tej pory, kobiety pracujace w sklepach jesli musza nosic ciezkie rzeczy to biorą l4 janie moge i musze funkcjonowac jak do tej pory. [emoji6]
aha...kurcze szkoda troche no ale trzeba liczyc na to ze sie uda szybko....nic nie zrobisz choroba nie wybieraMam dzwonic w listopadzie pytac czy sie cos zwolnilo [emoji58]
ja biore acard,bez powodu, zaczelam brac razem z luteina dwa dni po owu i biore teraz i mam brtac do 34 tyg ciazy, zaraz ci wysle link który Cie uspokoi ja tez sie bardzo bałamWitam się i ja
Dziewczyny brała któraś z was w ciąży acard? Mi przepisał lekarz. I teraz się zastanawiam bo baba w aptece zrobiła mi awanti ze w ciąży nie wolno a gin kazał brać.
A szefowa nawet mi nie odpisała na smsa ze zwolnieniem i zaczynam panikować ze zostanę bez kasy ;(