Sama już nie wiem...ja dość dużo pije herbata,wodaJak masz biegunkę to może lekko jesteś odwodniona. Wczoraj ginka powiedziała mojej bratowej ze boli ja brzuch bo pije za.mało wody a że Ty masz biegunkę to może to
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sama już nie wiem...ja dość dużo pije herbata,wodaJak masz biegunkę to może lekko jesteś odwodniona. Wczoraj ginka powiedziała mojej bratowej ze boli ja brzuch bo pije za.mało wody a że Ty masz biegunkę to może to
Ja znowu mam przeczucie na dziewczynkę [emoji16] ciekawe czy u mnie się sprawdzi intuicja [emoji85]Tak niby byla dziewczynka ale ja czulam ze chłopiec i jednak [emoji3] przynajmniej zrobimy jeden wspólny pokój bo mają bardzo duzy
A jednak chłopczyk. Gratuluję [emoji8]Dziewczynki jestem po wizycie . Wszystko ok .Będzie chłopiec [emoji16]A jednak [emoji3]
Hehe dzidzia nie chce się ujawnić [emoji23] a kiedy polowkowe?
A to lobuz![]()
Duzo ładnych ciuszkow jest w bezach i szarosciachPołówkowe 25.01trzeba unikać w dalszym ciągu sklepów dla dzieci
![]()
Hehe no niestety trzeba się powstrzymać [emoji16] ja tam nie będę za dużo szalała z ubraniami jeżeli okaże się że dziewczynka bo ciuszki będę miała po moich siostrzenicach [emoji4]Połówkowe 25.01trzeba unikać w dalszym ciągu sklepów dla dzieci
![]()
Szybko zleciKto jeszcze dzisiaj ze mną wizytuje? Skrętu kiszek dostanę. Wizytę mam o 16 A w pracy jestem do 15, także tyle dobrego że mam czym głowę zająć [emoji6]
Zleci czas szybko [emoji4]Kto jeszcze dzisiaj ze mną wizytuje? Skrętu kiszek dostanę. Wizytę mam o 16 A w pracy jestem do 15, także tyle dobrego że mam czym głowę zająć [emoji6]
Ja dzień szybciej [emoji39]Szybko zleci
Na pocieszenie dodam, ze ja dopiero 16.01![]()