reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No właśnie dlatego wg mnie jak lekarz zaleca to powinno sie brac :)
Moje dziecko miało obnizone napięcie, ale mimo ze znalam ta teorie z nospa nigdy pod to tego nie podpisywalam. Po prostu grozil mi przedwczesny poród i bralam nospe gorzej jakbym jej nie brala
Nospa działa zbawiennie na rozkurczanie, co jest bardzo ważne przy takim brzuchu
Ja bardzo ufam mojemu lekarzowi, więc będę się stosować:) na polowkowe prosil żebym wzięła 2x2 nospę i wypila colę to badanie będzie przyjemne i wygodne

reklama
Właśnie też myślam o ciuchach czy jeszcze mi się przydadzą wogole. Nie wiem gdzie te rzeczy pchać, wszystko za małe się robi pełna szafa. Większe kupuje to stare bym musiała wyrzucać. A potem. Znowu kupować jak schudne. No nie trzeba szukać miejsca w chałupie.
Cos Ty nie wyrzucaj! Szybko znowu beda dobre szkoda pieniedzy :) ja w worki prozniowe pakuje i chowam do kanapy :)

Właśnie też myślam o ciuchach czy jeszcze mi się przydadzą wogole. Nie wiem gdzie te rzeczy pchać, wszystko za małe się robi pełna szafa. Większe kupuje to stare bym musiała wyrzucać. A potem. Znowu kupować jak schudne. No nie trzeba szukać miejsca w chałupie.
Nie wiem jak teraz [emoji3] ale po pierwszym i drugim porodzie wróciłam do swojej figury. Co prawda jak rodziłam w maju i kwietniu to latem jeszcze nie nosiłam spodni sprzed ciąży ale już na następny rok tak. U mnie te biodra sie dlugo zwężają

Nospa działa zbawiennie na rozkurczanie, co jest bardzo ważne przy takim brzuchu
Ja bardzo ufam mojemu lekarzowi, więc będę się stosować:) na polowkowe prosil żebym wzięła 2x2 nospę i wypila colę to badanie będzie przyjemne i wygodne
Ooo a no tak bo pewnie jak twardy brzuch to kiepsko widac a o coli hmm bo slodka i dzidzia bedzie skakać? Chyba patent z colą wykorzystam :)
Pewnie zaufaj lekarzowi. Ja tez bralam chyba ma twardnienie brzucha, ale juz dokladnie nie pamietam nawet nie wiem jak dlugo i ile ja bralam.

reklama
Nie wiem jak teraz [emoji3] ale po pierwszym i drugim porodzie wróciłam do swojej figury. Co prawda jak rodziłam w maju i kwietniu to latem jeszcze nie nosiłam spodni sprzed ciąży ale już na następny rok tak. U mnie te biodra sie dlugo zwężają
Bo jestes szczuplutka :)
Też duzo mi biodra urosly i urodzilam w maju to na zime juz chodzilam w spodniach a lato smigalam w sukienkach i leginsach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry