Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak samo nie wiem,ja myślę: Jakub, Olaf, Ingacy, Leon , Borys A w sumie to już nie wiem. Jeszcze czas ale tym razem wolałabym szybciej niż ostatnio, bo jak urodziłam to jeszcze nie wiedziałam [emoji23] i położna do mnie: "kobieto dziecko na świecie A Ty jeszcze nie wiesz?" Wiec wtedy mąż do mnie: Ty rodziłaś Ty wybieraj [emoji3]
Na pewno sie udateraz jak już będzie więcej więcej pracy po narodzinach to będzie jeszcze łatwiej z dwojka to juz nie to samo co z jednym hehe
![]()
Chyba stracilam swoja poduszkęsynkowi podpasowalaZobacz załącznik 930036
Wiem ale zwyczajnie smiesznie to zabrzmialo i tak mi sie skojarzyło [emoji12]To tylko zbieg okiczności. Będzie tym kim zechce. W tamtym momęcie cieszyłam się, że jest już zemną i akurat to mnie śmieszyło.
Ja studia wspominam super, ale pod kierunkiem prof. Pobłockiej nie mogło być inaczej [emoji173]Dostałam się na akademię jednak zrezygnowałam na poczet innej uczelni i innego zupełnie kierunku, więc ostatecznie mam ukończony drugi stopień [emoji6]
Z upływem czasu był moment że żałowałam, ale teraz uważam że to jednak słuszna decyzja była [emoji6]
Ja jednego dnia mam tak jak Ty, innego jest całkiem ok... ale częściej robi mi się niedobrze w 2 trymestrze niż w 1. Nie prowadzi to do wymiotów, ale jest bardzo nieprzyjemne.Powiem Wam dziewczyny, że ostatnio tak ogólnie jestem jakaś zmeczona bardziej. Nie wiem z czego to wynika. Najchętniej bym leżała i tylko czytała, nawet pisać mi się nie chce. Któraś też tak ma?
Mąż do mnie ze moze czwarta dziewczynka? Powiedziałam że oszalał [emoji23]
Mój mąż sie przestraszył i nie dał radyPrzy 3 dziecku mąż przecinał pepowine, zrobił to na 2 razy i położna stwierdziła, że napewno wrócimy. To taka ich wróżba![]()