Agatki
Fanka BB :)
A wiesz gdzie szukać w ogóle?No ja nie znalazłam forum![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A wiesz gdzie szukać w ogóle?No ja nie znalazłam forum![]()
My dopiero wczoraj pozno wrocilismy z mojego rodzinnego miasta. W szpitalu, mam nadzieje, nic powaznego? Ja sie w tym okresie swiateczno-noworocznym nawloczylam tez po szpitalach i po chirurgach.Bylam zabiegana. Problemy z praca, przygotowania do swiat, wujek w szpitalu pozniej ja w szpitalu... swieta. I tak zlecialo. Jak juz sobie przypominalam ze mialam sie odezwac to zapominalam z twgo ciazowego roztargnienia i dopiero wcOraj usiadlam i mowie -to jest ten dzien![]()
O matko! Ten obierkowy zapach to taki srodek odstraszajacy mezczyzn? Nie powiem, ze antykoncepcyjny, bo te funkcje masz do czerwca wylaczonaJa jestem zachwycona i serdecznie polecam mieszanke olejkow :ze slodkich migdalow i inca inchi w stosunku 50:50 mam mega sucha skore a od kiedy ich uzywam to jest cudownie miekka i jakis strach przec rozsteoami mam mniejszyz rezzta mozna o nich duzo poczytac. Jedyny minus to pachnie (mieszanka) jak obierki od ziemniakow [emoji23]

Hahahaha moj juz przywykl [emoji23][emoji23][emoji23]My dopiero wczoraj pozno wrocilismy z mojego rodzinnego miasta. W szpitalu, mam nadzieje, nic powaznego? Ja sie w tym okresie swiateczno-noworocznym nawloczylam tez po szpitalach i po chirurgach.
O matko! Ten obierkowy zapach to taki srodek odstraszajacy mezczyzn? Nie powiem, ze antykoncepcyjny, bo te funkcje masz do czerwca wylaczona![]()
Ciiiicho, nie podpowiadaj, zeby nam frakcji "wyrzutkow" nie pomniejszacA wiesz gdzie szukać w ogóle?![]()

A wiesz gdzie szukać w ogóle?![]()
Dziewczyny już podały loginy ale nie wtedy co wy, stąd opóźnienie, dopiero podałam loginy do administracji reszty dziewczyn koło 19 więc muszą być cierpliweBiedne zostałyscie!!![emoji3525][emoji22]
Nie widzicie forum zamkniętego, bo nie pisałyscie do @Agatki loginow ?! Czy jak!? Tak poprostu nie ma go u Was ?!
Tutaj jest, na praktyczne samym dole głównej strony forumJeśli możesz to napisz jeszcze raz ścieżkę dostepu![]()
Dziewczyny już podały loginy ale nie wtedy co wy, stąd opóźnienie, dopiero podałam loginy do administracji reszty dziewczyn koło 19 więc muszą być cierpliwe![]()