Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już za późno na budyńA ty idź ten budyń robić!!! [emoji16]
A widzisz myślałam, że może nie widzą poprostu. Ale. Stoisz na posterunku. Dbasz o mamuśki kochana [emoji6][emoji10]
zrobię rano, bo teraz już wszyscy śpią, ja też zaraz uciekam bo padam xD
Ej czemu zaraz wyrzutków ??Ciiiicho, nie podpowiadaj, zeby nam frakcji "wyrzutkow" nie pomniejszac![]()
Już za późno na budyńzrobię rano, bo teraz już wszyscy śpią, ja też zaraz uciekam bo padam xD
![]()
Mnie po prostu nie bylo (prawie) na necie przez 10 dni, dopiero dzis mialam czas na dluzej. W czasie swiat rylam sie przewaznie w medycznych stronach, na wiecej nie mialam dostepu do netaBiedne zostałyscie!!![emoji3525][emoji22]
Nie widzicie forum zamkniętego, bo nie pisałyscie do @Agatki loginow ?! Czy jak!? Tak poprostu nie ma go u Was ?!
Nie wiem, czy admin dziala wogole w weekendy. Sadzac po zawirowaniach na glownej stronie, jesli wogole ktos tu teraz dyzuruje, to maja inne zajecia. Takze my tu w "obozie rebeliantek" chyba zagoscimy na dluzej. Zagladajcie do nas jak najczesciej!Masz lepsze okreslenie?Ej czemu zaraz wyrzutków ??

Mnie po prostu nie bylo (prawie) na necie przez 10 dni, dopiero dzis mialam czas na dluzej. W czasie swiat rylam sie przewaznie w medycznych stronach, na wiecej nie mialam dostepu do netaNie wiem, czy admin dziala wogole w weekendy. Sadzac po zawirowaniach na glownej stronie, jesli wogole ktos tu teraz dyzuruje, to maja inne zajecia. Takze my tu w "obozie rebeliantek" chyba zagoscimy na dluzej. Zagladajcie do nas jak najczesciej!
Ja jestem tam na grupie ale tu tez zagladam i pisze [emoji13][emoji12]Masz lepsze okreslenie?![]()
Ja jestem tam na grupie ale tu tez zagladam i pisze [emoji13][emoji12]
To fajnie. Ale jestescie w mniejszosciI ja będę zaglądaćmam sentyment do tego miejsca