Ilma
Fanka BB :)
Kompletnie nie znam się na czekoladach, nie jem słodyczy od dawna, a czekolady to kilka lat. Jak już coś zjem to raczej ciasto. W ciąży to już w ogóle mnie odrzucilo[emoji85]Babalada to najlepsza czekolada(no jedna z lepszych)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kompletnie nie znam się na czekoladach, nie jem słodyczy od dawna, a czekolady to kilka lat. Jak już coś zjem to raczej ciasto. W ciąży to już w ogóle mnie odrzucilo[emoji85]Babalada to najlepsza czekolada(no jedna z lepszych)
Mnie teraz tez jakoś odrzucilo chociaz dzisiaj lody wyciągnęłamKompletnie nie znam się na czekoladach, nie jem słodyczy od dawna, a czekolady to kilka lat. Jak już coś zjem to raczej ciasto. W ciąży to już w ogóle mnie odrzucilo[emoji85]
3 razy musiał przerwę zrobić, jeszcze miałam 2 "pomocników" ale warto było. Tak się najadłam, że niemam się siły ruszyćKurcze tez bym rogaliki zjadlameczy mnie jakos ostatnio to walkowanie i stanie :\
Moj do mnie mówi : balonikTeż uważam, że słodko do Ciebie mówi! [emoji16]
Ale już słyszeć [emoji86] codziennie to nie wiem.
Ja też.....jeszcze dwa dni temu było 3!.a dziś wchodzę na wagę i 4 kg więcej -. Już 62@Nika16 moj mąż ma własna siłownie, ja w ciąży nie ćwiczę w ogoleprzytyłam już 4kg od początku
Też słodkoMoj do mnie mówi : balonik
A został ktoś tu wogole, kto nie ma dostępu?!Masakra wzielam sie za pokój szafy itp i tu jest jak książka ...a gdzie tu drugi wątek...[emoji5] zrobilam mala przerwę zeby troche poczytać i odpocząć...laski jak juz te które sie udzielały wczesniej w koncu beda mialy dostęp do zamkniętego to przeniesie się juz tam na dobre...bo drukujemy tu i tu...uwazam ze to bezsensu...same trulysmy o zamknięty a za duzo sie nie zmieniło.. @Agatki nie po to się męczyła...
Chyba dwie dziewczyny. No i moga dojsc jeszcze te wyjazdowe, ktore pisaly regularnie do Wigilii. Ja doswiadczalnie stwierdzilam, ze na otwartym watku jest kameralniej. Na zamknietym jest taki przemial (60 stron dziennie!), ze posty gdzies sie gubia. A tu sie rozmowa bardziej klei. A jak wrazenie u Ciebie i innych dziewczyn grasujacych po obu watkach?A został ktoś tu wogole, kto nie ma dostępu?!