• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
moj maz caly czas powtarza ze ciaza to nie choroba (i przypomina mi ze wczesniej tez tak twierdzilam). A na moje teksty ze moze bym juz na L4 poszla odpowiada ze to niezgodne z nasza religia - oboje pracujemy w dunsko-angielskich firmach, a tam na l4 sie nie chodzi w ciazy;/
Tak samo twierdziłam wcześniej, że ciąża to nie choroba [emoji85] ja nadal pracuje, ale szczerze czasem boli mnie głowa chce mi się spać i chętnie bym poleżała w domku i tak się zastanawiam bo planowałam do marca pracować, a teraz myślę żeby do lutego.
Ja chciałam Aleksa ale tż się nie zgadza:(
Ja mam nadzieję że to jednak chłopiec imię też takie wybrałam [emoji23] Aleksander albo Aleksy to zdrobniale Alek bardzo mi się podoba

Tak samo twierdziłam wcześniej, że ciąża to nie choroba [emoji85] ja nadal pracuje, ale szczerze czasem boli mnie głowa chce mi się spać i chętnie bym poleżała w domku i tak się zastanawiam bo planowałam do marca pracować, a teraz myślę żeby do lutego. Ja mam nadzieję że to jednak chłopiec imię też takie wybrałam [emoji23] Aleksander albo Aleksy to zdrobniale Alek bardzo mi się podoba
U mnie jest tak: liam, Kordian ,Natan ,Bruno

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry