Agatki
Fanka BB :)
Ja dopiero wstałam, zaraz śniadanie, wysłałam twój login pilnuj na stronie głównej zakładki fora zamknięte, kiedy Ci wyskoczy wątek naszWitam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dopiero wstałam, zaraz śniadanie, wysłałam twój login pilnuj na stronie głównej zakładki fora zamknięte, kiedy Ci wyskoczy wątek naszWitam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?![]()
Wstałam ale w sumie chce mi się jeszcze spać. Dzisiaj tż w domu więc będzie mi marudził [emoji23]Witam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?![]()
Witaj!Witam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?![]()
Przecież masz prawo w ciąży jesteś. Eh te chłopy i ich fochy.Wstałam ale w sumie chce mi się jeszcze spać. Dzisiaj tż w domu więc będzie mi marudził [emoji23]
Dobrze że znowu poszedł gdzieś do lekarza to się do forum dostałamPrzecież masz prawo w ciąży jesteś. Eh te chłopy i ich fochy.
No nie raz lubimy przeginac, też tak mam cały dzień z telefonem. Ale Oni niech też nie przesadzaja, bo możemy sobie to posiedzieć trochę.Dobrze że znowu poszedł gdzieś do lekarza to się do forum dostałam![]()
Tobie wątek zamknięty powinien działać, wejdź na główną stronę forum i tam na dole gdzieś jest zakładka fora zamknięte
Tobie wątek zamknięty powinien działać, wejdź na główną stronę forum i tam na dole gdzieś jest zakładka fora zamknięte
Sama nie jestem pewna czy też nie zwariuję..ja z gatunku tych, co zawsze muszą mieć coś do roboty.. no ale przy ponad 2 etatach postanowiłam jednak iść już na zwolnienie. Mam nadzieję, ze samopoczucie jednak się poprawiłoAle ci zazdroszczę..... Ja niestety od początku ciąży na zwolnieniu, w domu mogę zwariować... U mnie bynajmniej samopoczucie odzwierciedla pogodę czyli do du... Py, ale mam nadzieję, że u was lepiej![]()