Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny.
Ja wczoraj tez robilam gołąbki z wloskiej kapusty ale takie wege
Wracajac do twgo napinania brzucha to moze u mnie jest to powiazane z odstawianiem luteiny....
Czytalam wczoraj o tym ze ta dzidzia moja tak bardzo nisko jest. W sumie wyczytalam ze jak z szyjka jest ok to wystarczy duzo odpoczywac. Moja dzidzia jest (po sprawdzaniu tetna wiem bo ruchow nie czuje) zaraz przy spojeniu.
Za miesiac polowkowe a dzisiaj rodzi moja przyjaciolkastrasznie sie stresuje
![]()
Ja Ci chętnie oddam kilka kilogramówJa bym chciala cos ruszyc z wagi a ona w miejscu stoi. Chociaz teraz ruszyla o 0.5kg.
Ogólnie to chcialabym ważyć wiecejod zawsze hehe

Moja kuzynka też tak ciągle powtarzała i teraz jej się spełniło i już marudzi, że za gruba. Więc wiesz jak to jest wszystko na odwrót chcemy jak czegoś nie mamy. A potem to dostajesz i jednak nie chcesz.Ja bym chciala cos ruszyc z wagi a ona w miejscu stoi. Chociaz teraz ruszyla o 0.5kg.
Ogólnie to chcialabym ważyć wiecejod zawsze hehe
Ładny wynik miałaś w poprzedniej ciąży z waga. I pewnie chciałaś mniej ważyć.@Pianistka1991 tak ma planowana cesarke z powodu wysokiego ciśnienia.
Ja mam 163cm i przed ciaza wazylam 49kg. Dla mnie to zdecydowanie za mało. Chcialabym tak z 5kg wiecej
Po ciazy 9 lat temu myslalam ze cos mi zostanie a ja 3 mce po porodzie wazylam tyle co przed ciąża. (A w ciazy przytylam 26kg, chociaz glownie to bylo dziecko, wody i wieeeelki brzuch bo patrzac na mnie z tylu nie wygladalam jak w ciazy hehe)
Spokojnie nie jesteś sama z szybkim przyrostem kg na wadze.Wygląda na to że tylko ja jestem "pasztetem" bo już 6 kg na plusie![]()
Bez negocjacji biore 5kgJa Ci chętnie oddam kilka kilogramów![]()
Ja bym nie marudzila. Naprawde chciałabym ciut wiecej. Nie mowie o jakis 10-15kg ale 5-6 byloby ok.Moja kuzynka też tak ciągle powtarzała i teraz jej się spełniło i już marudzi, że za gruba. Więc wiesz jak to jest wszystko na odwrót chcemy jak czegoś nie mamy. A potem to dostajesz i jednak nie chcesz.
Po mnie nie bylo widac ze tyle przytylam takze poza tym ze w ciazy bylo mi troche ciezko z mega wielkim brzuchem to bylo okŁadny wynik miałaś w poprzedniej ciąży z waga. I pewnie chciałaś mniej ważyć.
A ile masz lat?!Bez negocjacji biore 5kg
Ja bym nie marudzila. Naprawde chciałabym ciut wiecej. Nie mowie o jakis 10-15kg ale 5-6 byloby ok.
Po mnie nie bylo widac ze tyle przytylam takze poza tym ze w ciazy bylo mi troche ciezko z mega wielkim brzuchem to bylo ok