Agatki
Fanka BB :)
Twój login był wysłany, szukaj wątku zamkniętego na głównej stronie forum baby boom, na dole jest zakładka fora zamknięte i tam powinien być wątekJa niestety nie umiem wejść na wątek zamknięty %(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Twój login był wysłany, szukaj wątku zamkniętego na głównej stronie forum baby boom, na dole jest zakładka fora zamknięte i tam powinien być wątekJa niestety nie umiem wejść na wątek zamknięty %(

Wysłałam Ci wiadomość prywatną w tej sprawieU mnie to tak wygląda Zobacz załącznik 933315
Hej, ja mam więcej energii ale tylko pod warunkiem, że pójdę spać przed północąWitajcie dziewczyny. Dawno nie zaglądałam a tu tyle nowych "twarzy";-)
Dziś rozpoczęłam 17 tydzień. Mogłabym tylko spać na nic siły nie mam:'( też tak macie? Podobno w tym okresie jest przypływ energii?!! mdłości mnie męczą i do tego zgaga. Chociaż wymioty minęły.
Aha w kwietniu kończę 33 i jest to mi ją 4 ciąża
Potrzebny jeszcze przepis na 3bita? Mogę się swoim podzielić
Współczuję. A już łapał Cię wcześniej taki ból. Może warto zasięgnąć rady lekarza.Hej dziewczyny co tam porabiacie, jak się dziś czujecie... Ja fatalnie ; dziś od jakoś dwóch godzin ból brzucha od żołądka na żadnym boku nie mogę leżeć tylko w pozycji polsiedzacej. Jakaś. Tragedia
Tak mam podobnie z tym spaniem. A najlepiej spała bym w dzień a w nocy grasowala.Witajcie dziewczyny. Dawno nie zaglądałam a tu tyle nowych "twarzy";-)
Dziś rozpoczęłam 17 tydzień. Mogłabym tylko spać na nic siły nie mam:'( też tak macie? Podobno w tym okresie jest przypływ energii?!! mdłości mnie męczą i do tego zgaga. Chociaż wymioty minęły.
Aha w kwietniu kończę 33 i jest to mi ją 4 ciąża
Potrzebny jeszcze przepis na 3bita? Mogę się swoim podzielić
oWspółczuję. A już łapał Cię wcześniej taki ból. Może warto zasięgnąć rady lekarza.
Daj znać po wizycie jak tam.o
Dziś pierwszy raz tak miałam..... Jutro mam o 14 wizytę więc wspomnę o tym...