Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak sie okazuje ja też miesiąc do połówkowych do ostatecznego potwierdzeniaBędę trzymać kciuki za chłopczykaJa czekam do połówkowych żeby sprawdzić czy u mojego bombelka nic nie wyrosło
![]()
@Ela1990 powinnas miec już dostęp do wątku zamkniętego, wejdź na główną stronę forum i w zakładce fora zamknięte powinien być nasz wątek
Witaj, tez jestes czerwcowka ? [emoji6] jesli tak to zapraszamy [emoji6]Ooo to tu są fora zamknięte ?
Nie jestem w stanie przebrnąć przez wątek od początkuOdnosząc się do ostatnio poruszanych kwestii mogę dodać tylko od siebie, że też co USG (a gin robi mi co miesiąc) mam inny wiek ciąży, inną datę porodu itd. Już sobie tym głowy nie zawracam bo jest to różnica koło 3-4 dni
.
Witaj, tez jestes czerwcowka ? [emoji6] jesli tak to zapraszamy [emoji6]
Opowiedz cos o sobie [emoji6]
Hey, witamy wśród Mam czerwcowychTak mam termin na 3 czerwca. Jak wyjdzie w praniu jeszcze się okaże
.
Mam 29 lat i to moja pierwsza ciąża. Zaglądam na forum od paru miesięcy, ale wcześniej nie ciągnęło mnie do udzielania się.
Póki co przechodzę wszystko niemal książkowo i bez większych problemów (wiadomo były nudności i wymioty, są spadki energii, ale nie ma dramatów). Doktor dał mi więc zielone światło no wyjazd do spa i póki co żyje tylko tym(prawdopodobnie ostatni wyjazd przez dłuższy czas we dwoje ♡).
fakt, pewnie później nie szybko bedzie mozna sobie pozwolić na taki wypadTak mam termin na 3 czerwca. Jak wyjdzie w praniu jeszcze się okaże
.
Mam 29 lat i to moja pierwsza ciąża. Zaglądam na forum od paru miesięcy, ale wcześniej nie ciągnęło mnie do udzielania się.
Póki co przechodzę wszystko niemal książkowo i bez większych problemów (wiadomo były nudności i wymioty, są spadki energii, ale nie ma dramatów). Doktor dał mi więc zielone światło no wyjazd do spa i póki co żyje tylko tym(prawdopodobnie ostatni wyjazd przez dłuższy czas we dwoje ♡).
Ja też mam ok 5 dni różnicy póki co. Nie rozmyślam o tym jakoś bardzoOoo to tu są fora zamknięte ?
Nie jestem w stanie przebrnąć przez wątek od początkuOdnosząc się do ostatnio poruszanych kwestii mogę dodać tylko od siebie, że też co USG (a gin robi mi co miesiąc) mam inny wiek ciąży, inną datę porodu itd. Już sobie tym głowy nie zawracam bo jest to różnica koło 3-4 dni
.