reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny chciałbym do Was dołączyć. Trochę śledziłam forum i Was poznałam to teraz czas napisać coś o sobie. Termin mam na 27.06. Mam już synka który ma 3,5 roku i również urodził się na koniec czerwca. Jestem po dwóch poronieniach i w tej ciąży też od początku nie było łatwo... dlatego też tak długo się nie ujawnialam. Mam nadzieję że będzie już z górki. Prawdopodobnie będę mieć drugiego synka, ale potwierdzi się na kolejnej wizycie 16.01. Jeśli jeszcze chcecie coś o mnie wiedzieć pytajcie. Pozdrawiam.
Hej ja też na czerwiec i też po poronieniach niestety bez dzieci. Dzisiaj połówka za mną odezwij się na priv jak chcesz pogadać :)

reklama
Wiesz co było przyczyną poronien , Ja mam 2 na koncie [emoji45][emoji52]
Niestety nigdy się nie dowiedziałam.
Miałam robione różne badania i wszystko z nich wychodziło w porządku robiłam również kariotypu u męża i u siebie też wyszły w porzadku. Teraz jestem w czwartej ciąży i oczywiście od razu ją spisałam na straty a tu niespodzianka 20 TC dziś mija oczywiście były plamienia tak jak w tamtych ale na szczęście się udalo. W tamtych ciążach wszystko się rozwiązywało do 7 TC ponieważ nigdy nie było widocznego serduszka. Lekarze nie wiedzą do dzisiaj co było przyczyną podejrzewają że mogły być to dziewczynki ktorych mój organizm po prostu się pozbywał teraz jest chłopak tak to sobie tłumaczą ale niestety prawdy się nie dowiem. Tym bardziej że nie było możliwości zbadania plodu ponieważ były to poronienia samoistne.
Jakbyś miała jakieś pytania to służę pomoce w.miare możliwości

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry